РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 02.05.2024, 02:45
Головна » Архів матеріалів

Цифри не керують світом, але вони показують, як управляється світ (І.Гете)

24 жовтня 2019 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів математики ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області (керівник Данилова М.В.).

Захід розпочався з обговорення та затвердження плану роботи МО на 2019-2020 н.р.

Свої методичні розробки для апробації в навчальних закладах області презентували викладачі, претенденти на присвоєння педагогічного звання «викладач-методист»: Жигун В.Г., викладач математики Прилуцького агротехнічного коледжу та Данилова М.В., викладач математики Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ.

Вовк Ю.Ю., ст. викладач кафедри природничо-математичних дисциплін та інформаційно-комунікаційних технологій в освіті ЧОІППО ім. К.Д. Ушинського, розповіла присутнім про особливості розв’язування завдань з параметрами, які пропонуються студе ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 335 | Додав: superio | Дата: 25.10.2019

Бібліотека – відкритий стіл ідей, за який запрошується кожен (А. Герцен)

23 жовтня 2019 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ згідно плану проведено засідання обласного методичного об’єднання бібліотекарі.

Всіх присутніх привітав голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області Радченко В.М. За сумлінну та плідну працю, високий рівень професійної майстерності, особистий творчий внесок у розвиток бібліотечної справи та з нагоди п’ятирічного ювілею методичного об’єднання від Ради директорів були оголошені Подяки: Ющенко Л.О., голові ОМО, викладачу-методисту КВНЗ «Ніжинський коледж культури і мистецтв ім. М. Заньковецької»; Подгорновій Т.М., зав. бібліотекою Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ; Купрієнко Т.М., зав. бібліотекою Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Франка; Кулик Л.М., зав. бібліотекою Чернігівського базового медичного коледжу; Довбенко Л.М., зав. бібліоте ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 283 | Додав: superio | Дата: 23.10.2019

На базі Коледжу економіки і технологій ЧНТУ 17 жовтня 2019 року згідно з планом проведено засідання обласної секції заступників директорів з навчальної роботи ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області (керівник Ілляшенко Л.О.).

Всіх присутніх привітав голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області Радченко В.М.

Засідання розпочалося з обговорення деяких правових, організаційних, фінансових засад функціонування коледжів і технікумів у системі фахової передвищої освіти.

Учасники методичної секції опрацювали та узагальнили пропозиції щодо змін і поправок до критеріїв оцінювання основної діяльності навчальних закладів області. Але узгодження та затвердження остаточного варіанту Положення про рейтингову систему ООДНЗО перенесено на наступне засідання (квітень-травень 2020 року).

Заступники директорів з навчальної роботи обговорили практичне впровадження навчальних програм відповідно до Наказу №570 від 01.06.18 «Про затвердження типової освітньої пр ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 307 | Додав: superio | Дата: 18.10.2019

Має значення тільки те знання, яке використовується на практиці. (Гордон Драйден)

На базі Коледжу економіки і технологій ЧНТУ 17 жовтня 2019 року згідно з планом проведено засідання обласного методичного об’єднання завідувачів відділень ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області (керівник Подтергер О.М.).

Всіх присутніх привітав голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області Радченко В.М.

Засідання розпочалося з обговорення деяких правових, організаційних, фінансових засад функціонування коледжів і технікумів у системі фахової передвищої освіти.

Учасники методичного об’єднання прийняли участь в опрацюванні та узагальненні пропозицій щодо змін і поправок до критеріїв оцінювання основної діяльності навчальних закладів області

Савчук А.М., завідувач відділення Чернігівського промислово-економічного коледжу, поділився досвідом щодо організації та проведення польових зборів з предмету «Захист Вітчизни».

... Читати далі »
Категорія: новини | Переглядів: 310 | Додав: superio | Дата: 18.10.2019

Мова – це наша національна ознака, в мові – наша культура, сутність нашої свідомості. (Іван Огієнко)

15 жовтня 2019 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів філологічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Усіх присутніх привітав голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області Радченко В.М.

Ющенко В.В., керівник об’єднання, викладач української мови Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ, ознайомила з основними напрямками роботи та методичними завданнями на 2019-2020 н.р. Члени МО затвердили план роботи на 2019-2020 н.р.

У рамках дискусійного клубу «Педагогічна трибуна» Михайленко І.І., викладач Ніжинського медичного коледжу та Шевчун Н.М., викладач Чернігівського медичного коледжу, підготували доповідь на тему: «Гуманітарний аспект підготовки ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 312 | Додав: superio | Дата: 16.10.2019

09 жовтня 2019 року на базі Борзнянського державного сільськогосподарського технікуму відбулося засідання Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

У засіданні взяв участь та виступив начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації Конопацький М.А. У своїй доповіді він розповів про нагальні проблеми в системі освіти області та стан фінансування коледжів та технікумів, кошти на які виділяються з обласного бюджету. Також поінформував, що будуть проводитись бесіди по проблемах закладів освіти всіх регіонів України з Міністром освіти і науки України Новосад Г. І.

Голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Радченко В.М. виступив з доповіддю «Підсумки завершення 2018-2019 н.р., вступної кампанії 2019 року та завдання на 2019-2020 н.р.»

Були узгоджені та затверджені результати рейтингу основної діяльності ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області за 2018-2019 н.р. та план роботи Ради директорів на 2019-2020 н.р.

Учасники наради обговорили деякі правові, ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 304 | Додав: superio | Дата: 10.10.2019

Шановні колеги!

Щиро і сердечно вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників освіти!

Це свято тих, хто завоював в нашому суспільстві заслужену повагу та вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані своїми життєвими та професійними перемогами!

Діти – майбутнє держави. І саме Ви невтомно і наполегливо плекаєте це майбутнє – молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни.

Висловлюю вам сердечну вдячність за вашу працю, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм, життєву мудрість, чуйність і сердечне тепло, які ви щедро віддаєте студентській молоді! Нехай ваша нелегка, але така важлива справа цінується, шанується і щедро винагороджується!

Бажаю вам успіхів у вашій благородній педагогічній діяльності, нових творчих знахідок, міцного здоров’я, нескінченої життєвої енергії та людської поваги!

... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 281 | Додав: superio | Дата: 04.10.2019

Рішенням спільного засідання Колегії Управління освіти і науки облдержадміністрації та постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури та інформаційної сфери щорічну обласну Премію імені Георгія Вороного – 2019 присуджено Дуднік Світлані Олександрівні, директору Ніжинського медичного коледжу Чернігівської обласної ради та Дронь Вікторії Василівні, заступнику директора з навчальної роботи Прилуцького агротехнічного коледжу.

Вітаємо лауреатів! Бажаємо творчої наснаги та подальшої плідної праці!

... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 286 | Додав: superio | Дата: 04.10.2019

18 вересня 2019 року на базі Київського коледжу будівництва, архітектури та дизайну відбулося чергове засідання членів Ради та членів Правління Громадської організації «Всеукраїнська асоціація працівників вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації».

Участь у заході взяли Голова Ради громадської організації «Всеукраїнська Асоціація працівників ВНЗ I–II р. а.» Олександр Олександрович Марченко, Голова Правління Асоціації Валерій Андрійович Булгаков, Генеральний директор Директорату вищої освіти та освіти дорослих Шаров Олег Ігоревич, Головний консультант секретаріату Комітету ВР України з питань науки і освіти Луцька Алла Володимирівна, Державний експерт Директорату вищої освіти та освіти дорослих Шикова Олена Миколаївна, голова Спілки обласних рад директорів ВНЗ I–II р. а. Анатолій Костянтинович Похресник, голови обласних рад директорів ВНЗ I–II р. а. та голови місцевих осередків Асоціації з усіх куточків України. Чернігівську область на засіданні представляв Радченко В ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 347 | Додав: superio | Дата: 20.09.2019

Шановні освітяни!

Від щирого серця вітаю вас із початком нового навчального року та Днем знань! Це чудове свято, яким ми розпочинаємо навчальний рік, єднає усі покоління представників найрізноманітніших професій, бо складну й тернисту дорогу пізнання ми торуємо впродовж усього життя. День знань став по-справжньому всенародним святом юності та надій!

Попереду в нас відповідальна праця, необхідність поєднувати зусилля задля подальшого розвитку й удосконалення закладів освіти Чернігівської області, невпинний рух уперед, здобутки й перемоги. Упевнений, що кожен із нас добре розуміє, скільки зусиль нам потрібно докласти для втілення в життя цієї мети й кожен ладен працювати задля спільного успіху.

Тож зичу вам натхнення, творчої наснаги та нових здобутків у педагогічній та науковій діяльності. Здоров'я вам, тепла, любові й родинної злагоди!

А вашим студентам бажаю мудрості та ві ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 279 | Додав: superio | Дата: 30.08.2019

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 34 35 »
Створити безкоштовний сайт на uCoz