РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 09:43
Головна » 2019 » Жовтень » 16 » Засідання методичного об’єднання викладачів філологічних дисциплін
13:14
Засідання методичного об’єднання викладачів філологічних дисциплін

Мова – це наша національна ознака, в мові – наша культура, сутність нашої свідомості. (Іван Огієнко)

15 жовтня 2019 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів філологічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Усіх присутніх привітав голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області Радченко В.М.

Ющенко В.В., керівник об’єднання, викладач української мови Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ, ознайомила з основними напрямками роботи та методичними завданнями на 2019-2020 н.р. Члени МО затвердили план роботи на 2019-2020 н.р.

У рамках дискусійного клубу «Педагогічна трибуна» Михайленко І.І., викладач Ніжинського медичного коледжу та Шевчун Н.М., викладач Чернігівського медичного коледжу, підготували доповідь на тему: «Гуманітарний аспект підготовки молодших спеціалістів на шляху до smart-суспільства: реалії, проблеми, перспективи». Тема smart education викликала жваву дискусію. Учасники ОМО дійшли висновку, що реалізація смарт-освіти у навчальних закладах, дійсно, сприятиме одержанню компетентностей і компетенцій відповідно до швидко змінних умов сучасного ринку праці та підготовки особистості до навчання впродовж усього життя.

Свої методичні розробки для апробації у вищих навчальних закладах І-ІІ р.а. презентувала Тяпка О.О., викладач Коледжу економіки і технологій ЧНТУ.

Ющенко В.В. та Попружна О.В., викладачі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ, презентували виховний захід у форматі круглого столу «Я народився й жив для добра і любові», присвячений 125-й річниці від дня народження однієї з найяскравіших постатей у мистецтві ХХ ст. - О.П.Довженка. Учасники ток – шоу намагались проникнути у творчу лабораторію О. Довженка; осягнути світове значення художньої творчості митця; намагались самостійно викладати думки, робити узагальнення й висновки. Усіх учасників зустрічі об’єднав висновок: чим далі ми віддалятимемося від часу його творення, тим з більшою притягуючою енергією він діятиме на нас.

Учасники ОМО обговорили організацію та проведення обласних конкурсів та олімпіад.

Фотоальбом: Засідання методичного об’єднання викладачів філологічних дисциплін

Смущенко І.А., методист Ради директорів

Категорія: новини | Переглядів: 310 | Додав: superio | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz