РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 11:51
Головна » Архів матеріалів

Лист щодо табелювання робочого часу у закладах фахової передвищої освіти за лінком https://bit.ly/3bzRvF1

Категорія: новини | Переглядів: 270 | Додав: superio | Дата: 03.04.2020

Щодо закінчення навчального року у закладах вищої освіти та закладах фахової передвищої освіти. Деталі та різні підходи за лінком https://bit.ly/2UqJH2M

Категорія: новини | Переглядів: 253 | Додав: superio | Дата: 03.04.2020

05 березня 2020 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбувся семінар-нарада обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та програмування (голова Данилова В.А.) та обласного методичного об’єднання викладачів загально-технічних та спеціальних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області (голова Ковальова Т.І.).

Всіх присутніх привітав голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області Радченко В.М.

Нехай В.В., викладач Чернігівського національного технологічного університету, виступив з доповіддю на тему «Архітектура інформаційної системи оцінки рівня культури інформаційної безпеки організації».

Проблеми та реалії науково-дослідної роботи в закладах вищої освіти учасники семінару обговорили з Д.А. Покришнем, кандидатом педагогічних наук, доцентом, завідувачем кафедри інформатики та ІКТ в освіті ЧОІППО ім. К.Д. Ушинського.

Голова ОМО викладачів загально-технічних ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 308 | Додав: superio | Дата: 10.03.2020

МИЛІ ПАНІ!

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 березня! Цей день несе у світ ніжність та красу. Адже все найдорожче, що є у нашому життя – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з найпрекраснішою половиною людства – з вами, дорогі жінки. Ви сповнюєте будні яскравими фарбами та надихаєте на шляхетні вчинки і добрі справи, даруєте надію і занурюєте в атмосферу щастя і добра! Лише завдяки Вашій життєвій силі, насназі та довготерпінню продовжується рід людський на землі!

Бажаю Вам робити свою власну погоду завжди весняною, посміхатися так, щоб затьмарювати сонце. Радіти життю, як птахи, і бути щасливими, як діти.

Нехай у свято 8 березня ласкаве весняне сон ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 275 | Додав: superio | Дата: 05.03.2020

Knowledge is power.
(Sir Francis Bacon)

28 лютого 2020 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів іноземної мови ЗВО І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області.

Вже другий рік поспіль засідання проходить у форматі Education Café, в якому затишна, приємна атмосфера об’єднує викладачів і студентів та призводить до плідної співпраці.

Учасники засідання проаналізували результати апробації методичних розробок Логвін Ніни Петрівни, викладача Сосницького сільськогосподарського технікуму бухгалтерського обліку, у закладах вищої освіти І-ІІ р.а. Були обговорені та затверджені рецензії. Зі схвальними відгуками виступили: Балюнова М.О., викладач Чернігівського музичного коледжу ім. Л. Ревуцького, Шкурко Т.А., викладач Козелецького коледжу ветеринарної медицини, Нікітіна Н.Л., викладач Остерського коледжу будівництва та дизайну, Гуз Ю.В., викл ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 347 | Додав: superio | Дата: 02.03.2020

27 лютого 2020 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів математики ЗВО І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області.

У рамках ОМО був проведений обласний етап ХІ Всеукраїнської олімпіади з математики серед студентів закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку молодших спеціалістів.

За рішенням журі переможцями стали:
І місце – Подкур Володимир Григорович, студент Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій;
ІІ місце – Дробишевська Юлія Петрівна, студентка Чернігівського кооперативного коледжу;
ІІІ місце – Рожець Ангеліна Сергіївна, студентка Чернігівського музичного коледжу ім. Л.М. Ревуцького;
ІІІ місце – Савенко Ангеліна Володимирівна, студентка Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД.

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!

Засідання пр ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 365 | Додав: superio | Дата: 28.02.2020

Я завжди стверджував, що закони економіки – це закони життя!
(Філіп Уікстид, британський економіст)

26 лютого 2020 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ проведено методичне об’єднання викладачів обліково-економічних дисциплін (Керівник Поцелуйко І.В.).

Засідання відкрив Голова Ради директорів Радченко В.М., який наголосив на тому, що головним критерієм успішної діяльності викладача на шляху реалізації освітніх завдань з економіки є формування такої особистості випускника, яка створює собі роботу, а не шукає її, має здатність створювати власні світи і гармонійно себе в них почувати. Викладач повинен сприяти формуванню у студентів ринково-орієнтованого економічного світогляду, бази знань для вивчення прикладних фахових дисциплін, які ґрунтуються на економічній теорії.

Пахомова Т.М., к.е.н., доцент, викладач-методист Ніжинського коледжу культури і мистецтв ім. М. Заньковецької ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 458 | Додав: superio | Дата: 27.02.2020

У Міжнародний день рідної мови 21 лютого 2020 року під егідою Ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області на базі КВНЗ «Чернігівський музичний коледж ім. Л. М. Ревуцького» відбулася ІІ Міжрегіональна науково-практична конференція на тему «Формування мовної особистості в сучасному полікультурному суспільстві».

У роботі Міжрегіональної конференції взяли участь понад 70 представників філологічно-педагогічної спільноти, серед них учені-мовознавці, голови обласних методичних об’єднань філологічних дисциплін, викладачі закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку молодшого спеціаліста, учителі, аспіранти, студенти.

Прекрасна музика та спів символічно поєдналися з музикою рідного слова у найстарішому навчальному закладі області – Чернігівському музичному коледжі ім. Л.М. Ревуцького.

Уже з першої хвилини перебування була відчутна атмосфера привітності, доброзичливості та щирості. Директор коледжу, заслужени ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 286 | Додав: superio | Дата: 24.02.2020

04 лютого 2020 року на базі Ніжинського медичного коледжу відбувся семінар-нарада методичного об’єднання викладачів філологічних дисциплін ЗВО І-ІІ р.а. Чернігівської області.

У рамках наради був проведений обласний етап ювілейної Х Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку молодших спеціалістів. З привітальним словом до студентів звернулася Руденко Ю.С., заступник директора з навчальної роботи Ніжинського медичного коледжу, яка наголосила, що на сучасному етапі пріоритетом мовної політики України має стати відродження, розвиток і поширення української мови – визначального чинника і головної ознаки ідентичності української нації, яка є корінною в державі.

Про актуальність конкурсу юних філологів, який саме і має стратегічне значення для формування української ідентичності, про важливість знання української мови говорила голова методичного об'єднання викладачів філологічних дисциплін ЗВО ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 448 | Додав: superio | Дата: 05.02.2020

Шановні колеги - викладачі закладів вищої освіти, педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти, аспіранти, студенти, здобувачі наукових ступенів! Запрошуємо взяти участь у ІІ Міжрегіональній науково-практичній конференції ФОРМУВАННЯ МОВНОЇ ОСОБИСТОСТІ В СУЧАСНОМУ ПОЛІКУЛЬТУРНОМУ СУСПІЛЬСТВІ (до Міжнародного дня рідної мови), яка відбудеться 21 лютого 2020 року.

Смущенко І.А., методист Ради директорів

Категорія: об'яви | Переглядів: 319 | Додав: superio | Дата: 27.12.2019

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 34 35 »
Створити безкоштовний сайт на uCoz