РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 17:33
Головна » новини

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 29 березня 2016 року проведено ІІ етап VІІ Всеукраїнської олімпіади з математики серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області, в якому взяли участь студенти-переможці І етапу із 14 навчальних закладів. За рішенням журі переможцями стали:

І місце – Козіна Інна, студентка Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ;
ІІ місце – Москалець Павло, студент Остерського коледжу будівництва та дизайну;
ІІ місце - Алексієнко Мирослава, студентка Чернігівського кооперативного технікуму;
ІІІ місце – Сіренко Євгенія, студентка Ніжинського медичного коледжу;
ІІІ місце – Сиплива Тетяна, студентка Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О.Майнової;
ІІІ місце – Самойленко Данїл, студент Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД.

Фотоальбом: ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 534 | Додав: superio | Дата: 30.03.2016 | Коментарі (0)

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 29 березня 2016 року проведено засідання ОМО викладачів математики ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області. Кандидат педагогічних наук, доцент кафедри природничо-математичних дисциплін та методики їх викладання ЧОІППО Грамбовська Л.В. провела педагогічний тренінг «Методичні особливості «живого електронного посібника з математики». Педагогічний практикум: «Методика використання системи GeoGebra у процесі вивчення математики» провів Ракута В.М., старший викладач кафедри інформатики та інформаційно-комунікаційних технологій в освіті ЧОІППО. З темою «Математика як інструмент розвитку логічного мислення студентів. Історичні задачі як засіб розвитку загальнокультурних компетентностей студентів» виступила Евтушенко Н.В., доцент кафедри природничо-математичних дисциплін та методики їх викладання ЧОІППО. Керівник ОМО Подгорнова Т.М. підвела підсумки роботи у 2015-2016 н.р. та зібрала пропоз ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 515 | Додав: superio | Дата: 30.03.2016 | Коментарі (0)

На базі Чернігівського базового медичного коледжу 11 березня 2016 року проведено засідання ОМО викладачів біології, географії та екології ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Присутніх привітав та виступив директор коледжу Самойленко М.М. Викладачі Чернігівського базового медичного коледжу Онос В.М. та Здор О.С. провели інтелект-шоу «Ерудит». Члени ОМО підвели підсумки проведення апробації у вищих навчальних закладах області методичних розробок викладачів Мачачи Ю.П. і Залужної Т.С. (Козелецький технікум ветеринарної медицини) та Казімірової М.В. (Коледж економіки і технологій ЧНТУ). Всі виступаючі дали схвальні відгуки та рекомендували представлені методичні розробки до використання у вищих навчальних закладах. Викладачі підвели підсумки обласного конкурсу на крашу методичну розробку «Педагогічна знахідка» в номінації «Біологія» та визначили переможців, а саме:

I місце - Мачача Л.В., викладач Козелецького технікуму ветеринарної медицини;
II місце - Медвідь С.А ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 659 | Додав: superio | Дата: 12.03.2016 | Коментарі (0)

На базі Чернігівського базового медичного коледжу 11 березня 2016 року проведено засідання ОМО викладачів фізики та астрономії ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Присутніх привітав та виступив директор коледжу Самойленко М.М. Викладачі Чернігівського базового медичного коледжу Онос В.М. та Здор О.С. провели інтелект-шоу «Ерудит». Про використання дидактичних ігор та ситуації на заняттях з фізики розповіла Руднева С.М., викладач Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О.Майнової. Керівник ОМО Марінець І.С. поділилася досвідом роботи щодо підвищення навчальної мотивації через систему позаурочної діяльності. Члени ОМО підвели підсумки обласного конкурсу на кращу методичну розробку «Педагогічна знахідка» в номінації «Фізика» та визначили переможців, а саме переможцями стали:

Номінація «Фізика»

I місце - Новіков М.Г., викладач Ніжинського агротехнічного коледжу;
II місце ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 647 | Додав: superio | Дата: 12.03.2016 | Коментарі (0)

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 10 березня 2016 року проведено ІІ етап ІX Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області, в якому взяли участь студенти-переможці І етапу із 15 навчальних закладів. За рішенням журі переможцями стали:

І місце – Павловський Нікита, студент Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ;
ІІ місце – Арзікулов Тимур, студент Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД;
ІІІ місце - Олексенко Вадим, студент Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка;
ІІІ місце – Кондратенко Ілля, студент Коледжу економіки і технологій ЧНТУ;
ІІІ місце – Кондик Ірина, студентка Сосницького сільськогосподарського технікуму бухгалтерського обліку.
Вітаємо переможців!

Фотоальбом: ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 611 | Додав: superio | Дата: 10.03.2016 | Коментарі (0)

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 10 березня 2016 року проведено засідання ОМО викладачів інформатики та програмування ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Присутні підвели підсумки проведення апробації методичних розробок викладачів Моришева Ю.Ю. (Коледж транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ) та Білооки Т.П. (Коледж економіки і технологій ЧНТУ). Всі методичні матеріали отримали підтримку і схвалення. Кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри інформатики та ІКТ в освіті ЧОІППО ім. К.Д. Ушинського Покришень Д.А. провів майстер-клас з інноваційної діяльності «Як створити щось цікаве?». Члени ОМО підвели підсумки обласного конкурсу на кращу методичну розробку в номінації «Інформатика та програмування» та визначили переможців, а саме переможцями стали:

І місце – Іштукін В.В., викладач Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка;
І місце – Булах Р.В., викладач Чернігівського кооперативного технікуму;
... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 579 | Додав: superio | Дата: 10.03.2016 | Коментарі (0)

У відповідності до плану роботи Ради директорів 04 березня 2016 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ проведено засідання ОМО викладачів історії та суспільних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Присутніх привітав та виступив голова Ради директорів Радченко В.М. Досвідом роботи щодо організації дослідницько-пошукової роботи студентів поділилася викладач Чернігівського музичного училища ім. Л.Ревуцького Сєрікова О.В.

Члени ОМО підвели підсумки обласного конкурсу на кращу методичну розробку в номінації «Основи філософських знань» та визначили переможців, а саме переможцями стали:

І місце – Вихор І.С., викладач Козелецького технікуму ветеринарної медицини;
ІІ місце – Шатковська А.Д., викладач Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка;
ІІ місце – Микитуха О.В., викладач Чернігівського базового медичного коледжу;
ІІІ місце – Скидан М.О., викладач Остерського коледжу будівництва та дизайну;< ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 538 | Додав: superio | Дата: 09.03.2016 | Коментарі (0)

У відповідності до плану роботи Ради директорів 03 березня 2016 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ проведено засідання ОМО викладачів іноземної мови ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області. Члени ОМО підвели підсумки апробації методичних розробок викладачів Ніжинського агротехнічного коледжу Дейкуна П.В. та Колесник Т.П.

Навчальні посібники з англійської мови та методичні рекомендації, які проходили апробацію, були одностайно схвалені та рекомендовані до використання у вищих навчальних закладах. Викладач англійської мови Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Івашенцева Є.Г. виступила з презентацією про проведення декади англійської мови в коледжі. Досвідом проведення позааудиторної роботи поділилася викладач англійської мови Чернігівського промислово-економічного коледжу Мороз Ю.М.

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 03 березня 2016 року також проведено ІІ обласну олімпіаду з англійської м ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 604 | Додав: superio | Дата: 04.03.2016 | Коментарі (0)

У відповідності до плану роботи Ради директорів 01 березня 2016 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ проведено засідання ОМО викладачів загальнотехнічних та спеціальних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Члени ОМО підвели підсумки апробації методичних розробок викладачів: Ємець Т.В. (Сосницький сільськогосподарський технікум бухгалтерського обліку), Пастушенко Н.Б. (Прилуцький гуманітарно-педагогічний коледж ім. І.Я.Франка), Ілляшенко Л.О. (Коледж економіки і технологій ЧНТУ), Шумської Л.М. (Коледж транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ). Всі методичні розробки були одностайно схвалені та рекомендовані до використання у вищих навчальних закладах. Викладач Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Нехай В.В. презентував тему «Розподілена інформаційна система модулювання стану родючості полів». З великою зацікавленістю присутні сприйняли виступ Дронь В.В., викладача Прилуцького агротехнічного кол ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 563 | Додав: superio | Дата: 01.03.2016 | Коментарі (0)

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 23 лютого 2016 року проведено обласний етап VІ Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів ВНЗ І-І рівнів акредитації Чернігівської області, в якому взяли участь кращі студенти 16 вищих навчальних закладів.

За рішенням журі переможцями стали:

І місце – Красноштан Соломія, студентка Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ;
ІІ місце – Бондаренко Тетяна, студентка Чернігівського кооперативного технікуму;
ІІ місце - Моховик Олена, студентка Чернігівського музичного училища ім. Л.Ревуцького;
ІІІ місце – Завацька Мілена, студентка Остерського коледжу будівництва та дизайну;
ІІІ місце – Смаглюк Аліна, студентка Сосницького сільськогосподарського технікуму бухгалтерського обліку;
ІІІ місце – Повисша Катерина, студентка Ніжинського агротехнічного коледжу.
Вітаємо переможців!

В рамках засідання ОМО викладачі ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 695 | Додав: superio | Дата: 24.02.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 33 34 »
Створити безкоштовний сайт на uCoz