РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 12:00
Головна » новини

   На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 27 жовтня 2015 року проведено засідання ОМО викладачів математики ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

   Методист Ради директорів Сарафанова Т.В. відкрила нараду та ознайомила присутніх з підсумками вступної кампанії 2015 року в навчальних закладах області та завданнями на 2015-2016н.р. Керівник ОМО Подгорнова Т.М.представила для обговорення проект плану роботи ОМО на 2015-2016 н.р. та провела анкетування учасників наради. В рамках обміну досвідом з теми: «Секрети ІКТ на заняттях математики та їх вплив на розвиток творчо-пізнавальних здібностей студентів» виступили викладачі ЗОШ ФМП №12 Храмець К.О. та Чепурна О.С. Викладач Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Данилова М.В. розповіла присутнім про удосконалення методики та систему підготовки студентів І курсу до участі у Всеукраїнських олімпіадах з математики серед ВНЗ І-ІІ р.а. Практичний психолог Коледжу транспорту та комп’ютер ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 696 | Додав: superio | Дата: 28.10.2015 | Коментарі (0)

   Перше у 2015-2016 н.р. засідання ОМО викладачів інформатики та програмування відбулося на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 23 жовтня 2015 року.

   Нараду відкрив та виступив голова Ради директорів Радченко В.М. З лекцією «Методика роботи з базами даних на заняттях з інформатики» виступив Покришень Д.А., кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри інформатики та ІКТ в освіті ЧОІППО ім. К.Ушинського. Викладач Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Ємець П.А. поділився досвідом участі у ІІІ етапі ІV Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації. В рамках ОМО відбулися презентації методичних розробок для апробації у ВНЗ області. Так, Моришев Ю.Ю., викладач Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ, представив методичний посібник з теми: «Публікація Web-документів», Білоока Т.П., викладач Коледжу економіки і технологій ЧНТУ, презентувала методи ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 615 | Додав: superio | Дата: 26.10.2015 | Коментарі (0)

   На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 22 жовтня 2015 року відбулося засідання ОМО викладачів історії та суспільних дисциплін.

   Засідання відкрив та виступив Радченко В.М., голова Ради директорів. Доцент кафедри археології, етнології та краєзнавчо- туристичної роботи ЧНПУ ім. Т.Г.Шевченка Дорохіна Т.Ф. провела лекцію-дискусію на тему: «Українознавство: проблеми, підходи, перспективи», в якій взяли участь студенти-аспіранти. Про використання сучасних педагогічних технологій при викладанні суспільних дисциплін розповіла викладач Чернігівського базового медичного коледжу Микитуха О.В. В рамках ОМО відбулась презентація методичних розробок для апробації у вищих навчальних закладах області. Викладач Коледжу економіки і технологій ЧНТУ Сокол Ю.Ф. презентувала свої методичні розробки з теми: «Конституційні права, свободи та обов’язки людини і громадянина».

   Викладач Ніжинського агротехнічного коледжу Шевченко В.Г. пре ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 596 | Додав: superio | Дата: 26.10.2015 | Коментарі (0)

   Згідно з планом роботи Ради директорів 22 жовтня 2015 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ проведено засідання ОМО викладачів української мови та літератури, світової літератури.

   Засідання відкрив та виступив Радченко В.М., голова Ради директорів. Доцент кафедри археології, етнології та краєзнавчо- туристичної роботи ЧНПУ ім. Т.Г.Шевченка Дорохіна Т.Ф. провела лекцію-дискусію на тему: «Українознавство: проблеми, підходи, перспективи», в якій взяли участь студенти-аспіранти. Про шляхи формування читацької мотивації студентів-першокурсників розповіла Тарасенко Н.А., викладач Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка. Викладач Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О.Майнової Малюх Т.В. поділилася досвідом роботи з формування професійних компетенцій на заняттях із української мови та літератури. Керівник ОМО Ющенко В.В. довела до відома присутніх інформацію про організацію та проведення обласних ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 628 | Додав: superio | Дата: 26.10.2015 | Коментарі (0)

   На базі Чернігівського кооперативного технікуму 20 жовтня 2015 року проведено засідання ОМО викладачів іноземної мови.

   Методист Ради директорів Сарафанова Т.В., ознайомила присутніх з підсумками вступної кампанії 2015 року в навчальних закладах області та завданнями на 2015-2016 н.р. В рамках ОМО відбулася презентація методичних розробок для апробації у ВНЗ І-ІІ р.а Чернігівської області викладачів Ніжинського агротехнічного коледжу Дейкуна П.В. та Колесник Т.П., які склали навчальний посібник «Англійська мова (за професійним спрямуванням) «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж», методичні рекомендації «Ділове спілкування англійською мовою» та навчальний посібник «Reading and speaking for students of economic specialties». Члени ОМО обговорили вимоги щодо структури та змісту завдань для проведення обласної олімпіади з англійської мови, визначили критерії перевірки олімпіад них завдань.

    ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 579 | Додав: superio | Дата: 21.10.2015 | Коментарі (0)

   На базі Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД 16 жовтня 2015 р. проведено засідання ОМО методистів.

   Присутніх привітав та виступів директор промислово-економічного коледжу КНУТД Гайдей О.О. Методист Ради директорів Сарафанова Т.В. ознайомила присутніх з таблицею рейтингових показників основної діяльності ВНЗ І-ІІ р.а. області за 2014-2015 н.р. та розповіла про організацію роботи обласних методичних об’єднань і секцій у 2015-2016 н.р. Керівник ОМО Рославець Л.М. ознайомила колег з новою нормативною документацією МОН України. Жостка А.М., методист Коледжу економіки і технологій ЧНТУ, виступила з доповіддю: «Сучасні педагогічні технології та інноваційні методики навчання в підготовці фахівців у ВНЗ І-ІІ р.а.: досвід, проблеми, перспективи». Досвідом роботи з обдарованою молоддю поділилася Коленченко О.А., методист Новгород-Сіверського медичного училища.

    ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 489 | Додав: superio | Дата: 19.10.2015 | Коментарі (0)

   Перше у 2015-2016 н.р. засідання Ради директорів відбулося 15 жовтня 2015 року на базі Новгород-Сіверського медичного училища.

   Голова Ради директорів Радченко В.М. виступив з доповіддю на тему: «Підсумки завершення 2015-2016 н.р., вступної кампанії 2015 року та завдання на 2015-2016 н.р.». Директори узгодили та затвердили результати рейтингового оцінювання основної діяльності ВНЗ І-ІІ Чернігівської області за 2014-2015 н.р., затвердили план роботи Ради на 2015-2016 н.р. Про застосування моніторингових технологій в управлінський діяльності вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації розповіла Никифоренко Т.В., директор Новгород-Сіверського медичного училища. Презентацію навчального закладу зробила Юдицька З.Я., заступник директора Новгород-Сіверського медичного училища. У нараді взяв участь міський голова Новгород-Сіверського Пунтус С.В.

    ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 579 | Додав: superio | Дата: 19.10.2015 | Коментарі (0)

   На базі Борзнянського сільськогосподарського технікуму 29 травня 2015 року відбулося засідання Ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області.

   Голова Ради директорів Радченко В.М. відкрив нараду та привітав присутніх. З презентацією «Національно-патріотичне виховання студентської молоді у вищому навчальному закладі» виступив Кривошей В.В., зав.навчально-методичним кабінетом Борзнянського сільськогосподарського технікуму. Члени адміністрації технікуму розповіли про виконання вимог чинного законодавства щодо соціального захисту учасників освітнього процесу. Голова Ради директорів Радченко В.М. підбив підсумки проведення обласного огляду-конкурсу студентської творчості «Студентська весна 2015» та вручив дипломи Ради директорів керівникам навчальних закладів для нагородження студентів-переможців. Учасники наради висловили та обговорили пропозиції щодо планування роботи Ради на 2015-2016 навчальний рік. Директор Борзнянського сільськог ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 825 | Додав: superio | Дата: 02.06.2015 | Коментарі (0)

   На базі Чернігівського базового медичного коледжу 27 травня 2015 року проведено засідання обласної секції заступників директорів з виховної роботи ВНЗ І-ІІ р.а. області.

   Засідання відкрив голова Ради директорів Радченко В.М. Директор коледжу Самойленко М.М. привітав присутніх та провів екскурсію по навчальному закладу.

   Заступник директора з гуманітарної освіти та виховання Чернігівського базового медичного коледжу Хаценко Л.О. розповіла колегам про здоровий спосіб життя та всебічний гармонійний розвиток студентів закладу. Перед учасниками наради виступила студентська агітбригада коледжу «За здоровий спосіб життя». Директор молодіжного центру праці при Департаменті сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації Сімонова І.А. розповіла про перспективи працевлаштування студентської молоді на літній період та відповіла на запитання учасників наради. Керівник обласної секції заступників директорів з вихо ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 540 | Додав: superio | Дата: 02.06.2015 | Коментарі (0)

Згідно плану роботи Ради директорів 26 травня 2015 року на базі Коледжу економіки і технологій ЧНТУ проведено засідання обласної секції заступників директорів з навчальної роботи ВНЗ І-ІІ р.а. області. Присутніх привітав і виступив голова Ради директорів Радченко В.М.

З доповіддю «Актуальні питання ліцензування та акредитації спеціальностей ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації» виступила Ілляшенко Л.О., заступник директора з навчальної роботи Коледжу економіки і технологій ЧНТУ, керівник секції.

Заступники директорів з навчальної роботи обмінялися досвідом з питань організації роботи по підвищенню кваліфікації викладачів. Про вплив рейтингового оцінювання роботи викладачів на якість освітнього процесу розповіла Мельничук О.І., заступник директора з навчальної роботи Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка. Учасники наради висловили свої пропозиції щодо планування роботи секції на 2015-2016 навчальний рік.

 

    ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 1005 | Додав: superio | Дата: 02.06.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 33 34 »
Створити безкоштовний сайт на uCoz