РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 07:49
Головна » новини

На базі Чернігівського кооперативного технікуму 22 листопада 2016 року відбулося засідання обласної секції заступників директорів з виховної роботи ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Про укріплення гендерної рівності, протидії торгівлі людьми та експлуатації, попередження насильства, формування безпечного середовища розвитку молоді розповіла Велько Ю.В., методист Чернігівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Заступник директора з виховної роботи Чернігівського музичного училища ім. Л.Ревуцького Новак Л.В. презентувала відео про роль виховної роботи у формуванні професійної компетентності майбутніх фахівців. Досвідом роботи з даного питання поділилися Харченко С.А. (Коледж транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ) та Івахиенко І.М. (Чернігівський базовий медичний коледж).

Керівник обласної секції заступників директорів з виховної роботи Харченко С.А. організувала обговорення щодо підготовки до участі в обласному к ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 554 | Додав: superio | Дата: 23.11.2016

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 04 листопада 2016 року відбулося засідання обласної секції завідувачів відділень ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Присутніх привітав та виступив голова Ради директорів Радченко В.М.

Глузд В.І., начальник відділу вищих навчальних закладів, науки та кадрової роботи управління освіти і науки Чернігівської ОДА, розповів про правові аспекти чинного законодавства щодо атестації педагогічних працівників ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації.

Керівник обласної секції Подтергер О.М. ознайомив колег з планом роботи на 2016-2017 н.р. та провів анкетування.

Викладач Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Медвідь С.А., яка опікується різноманітними еко-ініціативами, розповіла присутнім про зміну клімату та відновлювання енергетики.

Викладач Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Івашенцева Є.Г. зробила презентацію показового заняття в системі викладання іноземної ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 499 | Додав: superio | Дата: 04.11.2016

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 03 листопада 2016 року відбулося засідання ОМО викладачів іноземної мови ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Присутніх привітав та виступив голова Ради директорів Радченко В.М.

Івашенцева Є.Г., керівник ОМО, викладач іноземної мови Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ, розповіла про роль показових занять з елементами презентації при викладанні іноземної мови у вищих навчальних закладах.

В рамках ОМО відбулася презентація методичних розробок викладача Ніжинського агротехнічного коледжу Іванченко І.Г. для апробації у ВНЗ І-ІІ р.а. області.

Учасники наради обговорили вимоги щодо змісту завдань та критерії оцінювання для проведення ІІІ обласної олімпіади з англійської мови.

Методист Ради директорів Сарафанова Т.В. розповіла про організацію підготовки до участі в обласному конкурсі на кращу методичну розробку «Педагогічна знахідка» в номінації «І ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 479 | Додав: superio | Дата: 03.11.2016

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 28 жовтня 2016 року відбулося засідання ОМО бібліотекарів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Присутніх привітала та розпочала нараду методист Ради директорів Сарафанова Т.В.

Керівник ОМО Юшенко Л.О. розповіла про авторське право і оцифровування творів друку, методичних матеріалів викладачів у бібліотеці ВНЗ І-ІІ р.а.

Огляд онлайнових електронних версій навчальних посібників і підручників загальноосвітнього курсу для студентів ВНЗ І-ІІ р.а. зробила Паляниця О.П., провідний бібліотекар Коледжу економіки і технологій ЧНТУ.

З темою «Форми і методи популяризації вебресурсів з дисциплін за спеціальностями, які вивчаються у ВНЗ І-ІІ р.а.» виступила Скальницька І.В., бібліотекар Ніжинського агротехнічного коледжу.

Про створення електронних інформаційних ресурсів бібліотеки з метою забезпечення самостійної роботи студентів у Прилуцькому гуманітарно-педагогічному коледжі ім. ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 470 | Додав: superio | Дата: 28.10.2016

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 27 жовтня 2016 року відбулося засідання ОМО викладачів фізики та астрономії ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області. Присутніх привітав та виступив голова Ради директорів Радченко В.М.

Викладач Ніжинського агротехнічного коледжу Новіков М.Г. розповів про методику проведення лабораторних робіт з фізики.

Дронь В.В., викладач Прилуцького агротехнічного коледжу, презентувала методичні розробки для апробації у ВНЗ І-ІІ р.а. області.

Керівник ОМО Марінець І.С. обмінялася досвідом проведення ДПА з фізики.

Фотоальбом: Засідання ОМО викладачів фізики та астрономії

Сарафанова Т.В., методист Ради директорів

Категорія: новини | Переглядів: 440 | Додав: superio | Дата: 28.10.2016 | Коментарі (0)

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 27 жовтня 2016 року відбулося засідання ОМО викладачів біології, географії та екології ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області. Присутніх привітав та виступив голова Ради директорів Радченко В.М.

Керівник ОМО Кузьомка З.М. ознайомила присутніх з планом роботи на 2016-2017 н.р. та провела анкетування.

Про застосування інноваційних технологій при викладанні науково-природничих дисциплін та віртуальні лабораторні роботи розповіла Бурико О.М., викладач Новгород-Сіверського медичного училища.

В рамках засідання ОМО відбулася презентація методичних розробок для апробації у ВНЗ І-ІІ р.а. області викладачів Ніжинського агротехнічного коледжу Савченко І.Є. та Литовченко О.В., викладача Новгород-Сіверського медичного училища Коленченко О.А. та викладача Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу Дєди В.М.

Фотоальбом: ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 474 | Додав: superio | Дата: 28.10.2016 | Коментарі (0)

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 25 жовтня 2016 року відбулося засідання ОМО викладачів математики ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області. Присутніх привітав та виступив голова Ради директорів Радченко В.М.

Кандидат педагогічних наук, доцент кафедри природничо-математичних дисциплін та методики їх викладання ЧОІППО Грамбовська Л.В. провела практикум з інноваційних технологій навчання: «Підготовка до Державної підсумкової атестації з математики за допомогою комп’ютерних технологій».

Педагогічний практикум: «Розв’язування задач за допомогою графів» провела Тихоненко О.О., старший викладач кафедри природничо-математичних дисциплін та методики їх викладання ЧОІППО.

Викладач математики Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД Кур’ян О.В. розповіла про застосування мультимедійних презентацій на заняттях з математики з метою інтенсифікації навчального процесу, підвищення його ефективності.

Викладач математики Коледжу трансп ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 448 | Додав: superio | Дата: 26.10.2016 | Коментарі (0)

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 24 жовтня 2016 року відбулося засідання ОМО викладачів української мови та літератури, світової літератури ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області. Присутніх привітав та виступив голова Ради директорів Радченко В.М.

Викладачі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Ющенко В.В. та Попружна О.В. представили ток-шоу зі студентами «Багряний – Людина – борець – творець» до 110-річчя від дня народження українського письменника Івана Багряного.

Про інноваційні аспекти формування мовленнєвої компетентності майбутніх фахівців розповіла Грона Н.В., викладач Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка.

Викладач Ніжинського агротехнічного коледжу Кисла О.М. та Остерського коледжу будівництва та дизайну Хоменко О.М. презентували свої методичні розробки для апробації у навчальних закладах області.

Керівник ОМО Ющенко В.В. ознайомила колег з вимогами щодо проведення обласних етапів ко ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 447 | Додав: superio | Дата: 25.10.2016 | Коментарі (0)

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 21 жовтня 2016 року відбулося засідання ОМО викладачів загально технічних та спеціальних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області. Присутніх привітав та виступив голова Ради директорів Радченко В.М.

Керівник ОМО Ковальова Т.І. розповіла про основні напрямки роботи, методичні завдання на 2016-2017 н.р. та ознайомила з планом роботи на 2016-2017 н.р.

Відбулися презентації методичних розробок таких викладачів:
- Приходько С.П. (Ніжинський агротехнічний коледж),
Навчальний посібник з дисципліни «Основи нарисної геометрії та інженерна графіка», Словник «Терміни та визначення основних понять. Система конструкторської документації» з дисципліни «Комп’ютерна графіка»;
- Соломко Н.О. (Ніжинський агротехнічний коледж),
Навчальний посібник з дисципліни «Електричне освітлення та опромінення», Методичні рекомендації до дипло ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 464 | Додав: superio | Дата: 25.10.2016 | Коментарі (0)

На базі Коледжу економіки і технологій ЧНТУ 20 жовтня 2016 року відбулося засідання ОМО викладачів інформатики та програмування ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області. Методист Ради директорів Сарафанова Т.В. відкрила нараду та виступила з інформацією про підсумки вступної кампанії 2016 року та завдання на 2016-2017 н.р.

Керівник ОМО Моришев Ю.Ю. розповів про основні напрямки роботи, методичні завдання на 2016-2017 н.р. та ознайомив колег з Положенням про обласний конкурс на кращу методичну розробку «Педагогічна знахідка» в номінації «Інформатика та програмування».

Викладач Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Ємець П.А., який підготував переможця ІІ етапу, поділився досвідом участі у ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а.

Викладач Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Данилова В.А. виступила щодо вимог рівня складності та змісту завдань для проведення ІІ етапу олімпіади з ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 561 | Додав: superio | Дата: 21.10.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 33 34 »
Створити безкоштовний сайт на uCoz