РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 16:44
Головна » новини

На базі Коледжу економіки і технологій ЧНТУ 13 жовтня 2016 року відбулося засідання ОМО викладачів історії та суспільних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області. Голова Ради директорів Радченко В.М. відкрив нараду та виступив з питань організації роботи навчальних закладів у 2016-2017 н.р.

Керівник ОМО Кухаренко Г.М. розповіла про основні напрямки роботи, методичні завдання на 2016-2017 н.р. та ознайомила колег з Положенням про обласний конкурс на кращу методичну розробку «Педагогічна знахідка» в номінації «Людина і світ».

Викладач-методист Коледжу економіки і технологій ЧНТУ Сокол Ю.Ф. провела заняття-тренінг «Практична медіограмотність для викладачів суспільних дисциплін».

Фотоальбом: Про засідання обласного методичного об’єднання викладачів історії та суспільних дисциплін

Сарафанова Т.В., методист Ради директ ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 521 | Додав: superio | Дата: 17.10.2016 | Коментарі (0)

На базі Коледжу економіки і технологій ЧНТУ 30 жовтня 2016 року відбулося засідання Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Голова Ради директорів Радченко В.М. привітав колег з Днем працівників освіти та виступив з доповіддю «Підсумки завершення 2015-2016 н.р., вступної кампанії2016 року та завдання на 2016-2017 н.р.». Директори узгодили та затвердили результати рейтингового оцінювання основної діяльності ВНЗ І-ІІ р.а. за 2015-2016 н.р. Голова Ради директорів розповів про організацію роботи обласних методичних об’єднань на 2016-2017 н.р. та запропонував присутнім проект плану роботи Ради на 2016-2017 н.р. , який було затверджено. Директори взяли участь в урочистому засіданні, присвяченому Дню працівників освіти та 50-річчю з дня заснування Коледжу економіки і технологій ЧНТУ.

Фотоальбом: Про засідання Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а.

... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 491 | Додав: superio | Дата: 03.10.2016 | Коментарі (0)

На базі Остерського коледжу будівництва та дизайну 17 червня 2016 року проведено засідання Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а.

Присутніх привітав і виступив з питання інтегрування фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста у систему професійної освіти голова Ради директорів Радченко В.М.

Про культуру здоров’я як основну складову в системі загальної культури особистості розповіла Бардаченко Т.М., директор Остерського коледжу будівництва та дизайну. Продовжила тему з елементами тренінгу практичний психолог коледжу Череда Т.Ф.

Головний фахівець Козелецького районного відділу УДСНС Горбач О.Г. виступив з доповіддю на тему: «Цивільний захист та сучасна молодь».

Голова Ради директорів Радченко В.М. підвів підсумки проведення обласних олімпіад і конкурсів у 2015-2016 н.р. та вручив директорам дипломи переможців. Присутні визначилися із планом проведення засідань на 2016-2017 н.р.

Директор Остерського коледжу будівництва та дизайну Бардачен ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 661 | Додав: superio | Дата: 22.06.2016 | Коментарі (0)

7-10 червня 2016 року, за підтримки Інституту модернізації змісту освіти, на базі Вищого навчального комунального закладу «Білгород-Дністровське педагогічне училище» Одеської області відбулася нарада-тренінг «Національно-патріотичне виховання при викладанні філологічних дисциплін як засіб підвищення комунікативної та соціальної компетентностей студентської молоді в сучасних реаліях нашої держави».

У роботі Всеукраїнської наради взяли участь понад 70 викладачів із усіх регіонів України, включаючи Донецьку та Луганську області.

Чернігівську область представила голова обласного методичного об’єднання викладачів української мови та літератури, світової літератури ВНЗ І-ІІ р.а., викладач Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Ющенко В.В.

У своєму звіті Валентина Василівна відзначила роботу викладачів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області, які підготували переможців мовних конкурсів та олімпіад, презентува ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 529 | Додав: superio | Дата: 15.06.2016 | Коментарі (0)

На базі Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД 19 травня 2016 року проведено засідання ОМО 17 травня 2016 року проведено засідання ОМО методистів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області. Присутніх привітав директор Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД Гайдей О.О. Викладач живопису та дизайну ЧПЕК КНУТД Таішева М.М. в рамках релаксації продемонструвала пісочну анімацію, яку із захватом сприйняли учасники наради. Про використання Google-сервісів у діяльності методистів розповіла Дронь В.В., викладач Прилуцького агротехнічного коледжу. Завідувач методичного кабінету Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Кузьомка З.М. поділилася досвідом втілення в роботу рейтингової системи оцінювання діяльності педагогічних працівників.

Керівник ОМО Рославець Л.М. підвела підсумки роботи та зібрала пропозиції щодо планування на 2016-2017 н.р.

Методист Ради директорів Сарафанова Т.В. розповіла про підсумки проведення обласного конкурсу на кращу мет ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 568 | Додав: superio | Дата: 20.05.2016 | Коментарі (0)

На базі коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 17 травня 2016 року проведено засідання ОМО бібліотекарів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області. Нараду відкрив та виступив голова Ради директорів Радченко В.М. Про інноваційні форми і методи роботи бібліотеки у формуванні етико-естетичних ідеалів студентів розповіла Котова А.М., завідувач бібліотеки Новгород-Сіверського медичного училища. З темою «Активізація роботи бібліотеки по формуванню позитивної мотивації за здоровий спосіб життя» виступила Костенко Л.М., завідувач бібліотеки коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ. Присутні обмінялися досвідом роботи з даних питань. Керівник ОМО бібліотекарів Ющенко Л.О. підвела підсумки роботи за 2015-2016 н.р. та запропонувала питання для розгляду на наступний навчальний рік.

Фотоальбом: Засідання ОМО бібліотекарів

Сарафанова Т.В., методист Ради директор ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 557 | Додав: superio | Дата: 17.05.2016 | Коментарі (0)

На базі коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 12 травня 2016 року проведено засідання обласної секції заступників директорів з виховної роботи ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області. Учасників привітав та виступив голова Ради директорів Радченко В.М. Завідувач відділу виховної роботи і здорового способу життя ЧОІППО ім. К.Д.Ушинського Злобіна О.О. розповіла присутнім про створення виховного середовища засобами національно-патріотичного виховання. Досвідом роботи з волонтерського руху у вищому навчальному закладі поділилася Казімірова М.В., заступник директора з виховної роботи коледжу економіки і технологій ЧНТУ. Заступники директорів з виховної роботи визначили переможців обласного конкурсу на кращу методичну розробку серед викладачів «Педагогічна знахідка» в номінації «Виховна робота»:

І місце – Мороз Ю.М., викладач Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД;
ІІ місце – Ващенко О.В., викладач Прилуцького а ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 577 | Додав: superio | Дата: 12.05.2016 | Коментарі (0)

V обласний огляд-конкурс студентської творчості «Студентська весна 2016» проводився з метою формування національної свідомості студентів, розвитку їх нахилів, талантів та здібностей; виховання естетичного та гармонійного розвитку та з метою виявлення талановитих і обдарованих студентів у різних видах мистецтва.

Цього року у конкурсі взяли участь творчі колективи та окремі виконавці із 13 вищих навчальних закладів І-ІІ р.а. Чернігівської області.

До складу журі були запрошені високопрофесійні викладачі Ніжинського училища культури і мистецтв ім. М.Заньковецької та Чернігівського музичного училища ім. Л.Ревуцького. За рішенням журі переможцями стали:

номінація «Вокальне мистецтво»

/жіночий народний спів/

І місце – Товстиженко Аліна, студентка Чернігівського базового медичного коледжу;

/жіночий академічний спів/

І місц ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 744 | Додав: superio | Дата: 20.04.2016 | Коментарі (0)

14 квітня 2016 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ проведено засідання ОМО завідувачів відділень ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області. Присутніх привітав та виступив голова Ради директорів Радченко В.М. Презентацію про використання Google-сервісів у діяльності завідувачів відділень провела Дронь В.В., викладач Прилуцького агротехнічного коледжу. Провідний інженер з охорони праці Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Новик В.О. розповів про безпеку життєдіяльності у навчальних закладах. Завідувач відділення Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД Биховець І.М. поділилася досвідом роботи з системи заходів щодо підвищення рівня якості знань студентів. Керівник ОМО Подтергер О.М. підвів підсумки наради та провів анкетування щодо планування роботи на 2016-2017 навчальний рік.

Фотоальбом: Засідання ОМО завідувачів відділень

... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 672 | Додав: superio | Дата: 14.04.2016 | Коментарі (0)

У відповідності до плану роботи Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області 06 квітня 2016 року на базі Прилуцького агротехнічного коледжу відбулося чергове засідання. У нараді взяв участь та виступив начальник управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації Конопацький М.А., який розповів про стан та перспективи розвитку освіти в області. З доповіддю «Працевлаштування випускників – один із головних показників конкурентоспроможності навчального закладу на ринку праці» виступив Черніков П.І, директор Прилуцького агротехнічного коледжу. Присутні відвідали музейну кімнату коледжу, спортивно-ігровий комплекс, навчально-тренувальні полігони спеціальностей: «Монтаж, обслуговування та ремонт електротехнічних установок в АПК», «Монтаж, обслуговування, устаткування і систем газопостачання»; ознайомилися з виставкою педагогічного досвіду і творчості молоді, роботою центру моніторингу працевлаштування випускників

Учасники наради мали можливість ознайомитися з вироб ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 521 | Додав: superio | Дата: 07.04.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 18 19 20 21 22 ... 33 34 »
Створити безкоштовний сайт на uCoz