РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 05.05.2024, 11:46
Головна » Архів матеріалів

Шановні викладачі закладів вищої освіти, педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти, аспіранти, студенти, здобувачі наукових ступенів! Запрошуємо взяти участь у Міжрегіональній науково-практичній конференції "МОВА – ОСНОВА НАЦІЇ, НАРОДУ" (до Міжнародного дня рідної мови), що відбудеться 21 лютого 2019 року.

Брошюра: МІЖРЕГІОНАЛЬНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ

Ющенко Валентина Василівна

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: новини | Переглядів: 406 | Додав: superio | Дата: 08.01.2019

Згідно з планом роботи 20 грудня 2018 року на базі Ніжинського медичного коледжу Чернігівської обласної ради проведено засідання Ради директорів ЗВО І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Засідання відкрила та виступила з доповіддю на тему: «Формування професійної свідомості майбутнього фахівця шляхом вивчення історії навчального закладу» директор Ніжинського медичного коледжу Дуднік С.О. Лейтмотивом виступу стали слова Михайла Грушевського: «Завдяки історичній пам’яті людина стає особистістю, народ – нацією, країна – державою». Світлана Олександрівна пригадала історію коледжу та його випускників, які відомі не тільки на теренах нашої області, а і всієї України, таких як Фаль В.П., заслужений лікар, лауреат Державної премії України. Саме історична пам'ять, історичне надбання і допомагає формувати професійну свідомість студентів, дає змогу оживити навчальний та виховний процес, сприяє, пробуджує і підтримує цікавість до навчання, творчості та майбутньої професії.

Досвідом р ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 396 | Додав: superio | Дата: 21.12.2018

На базі Чернігівського кооперативного коледжу Чернігівської облспоживспілки 15 листопада 2018 року відбулося засідання Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

У засіданні взяв участь начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації Конопацький М.А. У своїй доповіді він розповів про нагальні проблеми в системі освіти області, охарактеризував результати ЗНО, поінформував про зміни у мережі та стан фінансування закладів освіти області, звернув увагу на важливість питання підготовки молодших спеціалістів закладами фахової передвищої освіти для регіонального ринку праці та шляхи співпраці з роботодавцями.

Голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Радченко В.М. виступив з доповіддю «Підсумки завершення 2017-2018 н.р., вступної кампанії 2018 року та завдання на 2018-2019 н.р.»

Учасники наради узгодили та затвердили результати рейтингу основної діяльності ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області за 2017-2018 н.р.

Одноголосно був затверджений план р ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 431 | Додав: superio | Дата: 16.11.2018

08 листопада 2018 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів української мови та літератури, зарубіжної літератури ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Усіх присутніх привітав голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області Радченко В.М.

Ющенко В.В., керівник об’єднання, викладач української мови Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ, ознайомила з основними напрямками роботи та методичними завданнями на 2018-2019 н.р. Члени МО затвердили план роботи ОМО на 2018-2019 н.р.

Провідний спеціаліст відділу професійної вищої освіти, науки та по роботі з персоналом Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації Тяпка О.О. розповіла про порядок проведення обласних етапів ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

У ра ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 376 | Додав: superio | Дата: 09.11.2018

Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. (Albert Einstein)

07 листопада 2018 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів іноземної мови ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Від імені голови Ради директорів всіх присутніх привітала методист Ради директорів Смущенко І.А.

Члени методичного об’єднання обговорили і затвердили тематику та вимоги щодо проведення в березні в рамках методичного об’єднання «Лінгвістичного брейн-рингу» серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Своїм досвідом поділилася та надала методичні рекомендації старший викладач кафедри методики викладання іноземних мов ЧНПУ Сибіль Н.В.

Методичні розробки для апробації презентувала Довгорук Лариса Петрівна, спеціаліст вищої категорії, викладач англійської мови Новгород-Сіверського медичного училища.

Фото ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 389 | Додав: superio | Дата: 08.11.2018


6 листопада 2018 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій відбулося засідання Оргкомітету X Всеукраїнської олімпіади з математики серед студентів ЗВО І-ІІ рівнів акредитації.

Члени оргкомітету ознайомилися з базою проведення Олімпіади, розглянули питання щодо внесення змін до Положення про Всеукраїнську олімпіаду з математики, а також визначилися з тематикою завдань.

 

Смущенко І.А., методист Ради директорів

Категорія: новини | Переглядів: 356 | Додав: superio | Дата: 06.11.2018

5 листопада 2018р. на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулося засідання ОМО викладачів біології, географії та екології.

Учасники засідання затвердили план роботи ОМО на 2018-2019 н.р., обговорили нагальні питання викладання природничих дисциплін відповідно до освітніх програм профільної середньої освіти закладів освіти, що здіснюють підготовку молодших спеціалістів на основі базової загальної середньої освіти.

Члени ОМО стали активними учасниками майстер-класу «Дослідницька діяльність як засіб реалізації наскрізних ліній ключових компетентностей», який провели Шох В.В., Медвідь С.А., викладачі КТКТ ЧНТУ.

Савченко І.Є., викладач Ніжинського агротехнічного коледжу, поділилася досвідом участі у професійному конкурсі-огляді «Кращий куратор навчальної групи-2018».

Кузьомка З.М., керівник ОМО, та члени ОМО обговорили організацію проведення обласної студентської природничої конференції «Екологічні проблеми Чернігівщини».

Фот ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 440 | Додав: superio | Дата: 05.11.2018

05 листопада 2018 року на базі Коледжу транспорту і комп’ютерних технологій ЧНТУ проведено методичне об’єднання викладачів фізики та астрономії.

Засідання відкрила керівник методичного об’єднання Марінець І.С. Вона розповіла про основні напрямки роботи та методичні завдання на 2018-2019 н.р.

Члени ОМО стали активними учасниками майстер-класу «Дослідницька діяльність як засіб реалізації наскрізних ліній ключових компетентностей», який провели викладачі Коледжу транспорту і комп’ютерних технологій ЧНТУ В.В.Шох та С.А.Медвідь.

Викладачі поділилися досвідом участі у природничих інтерактивних конкурсах та турнірах та обговорили нові методики та засоби навчання при вивченні курсу «Фізика і астрономія».

Фотоальбом: Засідання обласного методичного об’єднання викладачів фізики та астрономії

Смущенко І.А ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 433 | Додав: superio | Дата: 05.11.2018

1 листопада 2018 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та програмування ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області (керівник Моришев Ю.Ю.).

На засіданні члени методичного об’єднання обговорили і затвердили план роботи МО на 2018-2019 н.р.

Доктор педагогічних наук, професор кафедри соціальної роботи Чернігівського національного університету «Чернігівський колегіум» Т.В. Янченко виступила з доповіддю «Актуальні проблеми освіти у контексті її реформування». Були розглянуті такі питання, як проблема академічного плагіату в Україні та інклюзивна освіта.

Викладач коледжу транспорту та комп'ютерних технологій ЧНТУ В.І. Крапива розповів про використання матеріалів курсу Cisco IT Essentials для позааудиторної роботи зі студентами.

Свої методичні розробки для апробації презентували: О.А.Кулик, викладач ВП НУБ ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 343 | Додав: superio | Дата: 05.11.2018

1 листопада 2018 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів загальнотехнічних та спеціальних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області (керівник Ковальова Т.І.).

На засіданні члени методичного об’єднання обговорили і затвердили план роботи МО на 2018-2019 н.р.

Доктор педагогічних наук, професор кафедри соціальної роботи Чернігівського національного університету «Чернігівський колегіум» Т.В. Янченко виступила з доповіддю «Актуальні проблеми освіти у контексті її реформування». Були розглянуті такі питання, як проблема академічного плагіату в Україні та інклюзивна освіта.

Викладач коледжу транспорту та комп'ютерних технологій ЧНТУ В.І. Крапива розповів про використання матеріалів курсу Cisco IT Essentials для позааудиторної роботи зі студентами.

Свої методичні розробки для апробації презентували: Ю.П. Чумак ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 328 | Додав: superio | Дата: 05.11.2018

« 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 34 35 »
Створити безкоштовний сайт на uCoz