РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 02:04
Головна » Архів матеріалів

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 18 травня 2018 року проведено засідання обласної секції заступників директорів з виховної роботи ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області.

Про нові підходи до організації фізкультурно-оздоровчої роботи у вищих навчальних закладах розповів Гаркуша В.І., головний спеціаліст Чернігівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту.

Викладач Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Кучеренко А.А. виступила з лекцією з елементами тренінгу «Покоління X, Y, Z і сучасна конкурентоспроможна освіта».

Учасники наради обмінялися досвідом щодо пошуку нових форм у вихованні студентської молоді.

Керівник обласної секції Харченко С.А. підвела підсумки роботи за 2017-2018 н.р. і надала пропозиції щодо планування на наступний навчальний рік.

Фотоальбом: ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 565 | Додав: superio | Дата: 18.05.2018

Матеріали студентської конференції з історії, що проводилась на базі Коледжу транспорту та комп'ютерних технологій ЧНТУ

Матеріали: на сайті-файлообміннику

Категорія: новини | Переглядів: 437 | Додав: superio | Дата: 03.05.2018

На базі Чернігівського кооперативного коледжу 26 квітня проведено засідання обласного методичного об’єднання завідувачів відділень ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Нараду відкрив та виступив голова Ради директорів Радченко В.М.

Присутніх привітав, розповів про навчальний заклад та ознайомив з матеріально-технічною базою директор Чернігівського кооперативного коледжу Мащенко В.П.

Психологічний практикум на тему: «Психологічні техніки подолання стресу» провела Чепурна Г.Л., завідувач кафедрою психології ЧОІППО ім. К.Д.Ушинського.

Завідувач відділення Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД Савчук А.М. поділилася досвідом щодо організації та проведення тижнів відділення.

Керівник ОМО Подтергер О.М. підвів підсумки роботи та зібрав пропозиції щодо планування роботи на 2018-2019 н.р.

З учасниками наради проведено екскурсію по історичних пам’ятках древнього Валу.

Фотоальбом: ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 415 | Додав: superio | Дата: 27.04.2018

24 квітня 2018 року на базі Коледжу економіки і технологій ЧНТУ проведено VІІ обласний огляд-конкурс студентської творчості «Студентська весна 2018».

На підставі рішення журі переможцями обласного огляду-конкурсу студентської творчості «Студентська весна 2018» стали:

в номінації «Вокальне мистецтво»
/ Жіночий естрадний спів/:
І місце – Тарабарова Лариса, студентка Новгород-Сіверського медичного училища;
ІІ місце – Сич Надія, студентка Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка;
ІІ місце - Скрипка Катерина, студентка Прилуцького медичного училища;
ІІ місце - Нелеп Євгенія, студентка Чернігівського базового медичного коледжу;
ІІІ місце – Аднаралова Анна, студентка Ніжинського агротехнічного коледжу;
- Бірюкова Альбіна, студентка Прилуцького агротехнічного коледжу;
/ Жіночий народний спів/:
І місце – Карпенко Юлія, », студентка Прилуц ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 487 | Додав: superio | Дата: 27.04.2018

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 20 квітня проведено засідання обласного методичного об’єднання викладачів історії та суспільних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Нараду відкрив та виступив голова Ради директорів Радченко В.М.

В рамках ОМО проведено Першу історико-краєзнавчу конференцію студентської молоді вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області. Студенти 16 навчальних закладів виступили із презентаціями та доповідями, дали відповіді на запитання присутніх.

Всі учасники конференції отримали сертифікати.

Керівник ОМО Кухаренко А.М. підвела підсумки роботи за 2017-2018 н.р. та зібрала пропозиції щодо планування на наступний навчальний рік.

Фотоальбом: Проведення ОМО викладачів історії та суспільних дисциплін

Сарафанова Т.В., ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 524 | Додав: superio | Дата: 23.04.2018

Згідно плану роботи 16 березня 2018 року на базі Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД проведено засідання Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Нараду відкрив та виступив голова Ради РадченкоВ.М..

Про зміни у мережі та стан фінансування навчальних закладів області проінформував Конопацький М.А., начальник управління освіти і науки Чернігівської ОДА.

Директор Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД Гайдей О.О. презентував навчальний заклад та розповів про сучасний підхід до застосування моніторингових технологій в управлінській діяльності ВНЗ І-ІІ р.а.

З доповіддю про систему цивільного захисту у вищому навчальному закладі виступив Кожухарь О.А., завідуючий методичним кабінетом Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області.

Директори визначилися з датою проведення обласного огляду-конкурсу «Студентська весна 2018» (24 квітня 2018р.) та вне ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 579 | Додав: superio | Дата: 20.03.2018

13 березня 2018 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та програмування ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області (керівник Моришев Ю.Ю.).

Всіх присутніх привітав голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області Радченко В.М.

На засіданні були обговорено і затверджені рецензії на апробацію методичних розробок викладача Кириченко О.М.

Кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри інформатики та ІКТ в освіті Покришень Д.А. виступив з обговоренням теми: «Оцінка професійного вигорання, методи та техніки профілактики».

Можливості залучення педагогічних працівників ВНЗ І-ІІ р.а. до міжнародних програм представила співробітник відділу міжнародних зв'язків ЧНТУ Чхаідзе В.

Перлиною проведення засідання обласного методичного об'єднання було проведення ІІ етапу ХІ Всеукраїнської олімпіади з інформа ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 447 | Додав: superio | Дата: 16.03.2018

13 березня 2018 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів загальнотехнічних та спеціальних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області (керівник Ковальова Т.І.).

На засіданні були обговорені і затверджені рецензії на апробації методичних розробок викладачів Т.І. Ковальової, А.М. Савчук, В.Б. Чепурної, Н.С. Садової, Л.А.Дяченко.

Викладач Шумська Л.М. виступила з доповіддю на тему: «Використання іноземних мов при викладанні спеціальних дисциплін для підвищення рівня конкурентоспроможності випускника». Учасники ОМО прийняли активну участь у обговоренні проблеми інтеграції іноземної мови при викладанні спеціальних дисциплін.

Про кібер-ситуаційну обізнаність, рівень перший розповів викладач ЧНТУ Нехай В.В., який також висвітлив модель колективного доступу до інформаційних ресурсів.

Учасники ОМО підвели підсумки роботи 2017-2018 н.р. ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 453 | Додав: superio | Дата: 13.03.2018

05 березня 2018 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів біології, географії та екології ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Перед учасниками засідання з привітанням виступив голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. області Радченко В.М. та завідувач відділу природничо-математичних дисциплін Чернігіського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім.К.Д.Ушинського Ячний Г.М., який розповів про особливості викладання природничо-математичних дисциплін у 2018-2019 н.р.

Досвідом щодо організації навчально-дослідницької роботи викладачів та студентів поділилася Баранчук В.С., викладач Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім.О.Майнової.

Відповідно до порядку денного були підведені підсумки апробацій методичних матеріалів Беляєвої Л.М., викладача Чернігівського базового медичного коледжу; Гресь Г.О. та Радченко Т.В., викладачів Ніжинського медичного ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 544 | Додав: superio | Дата: 06.03.2018

05 березня 2018 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів фізики та астрономії ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Перед учасниками засідання з привітанням виступив голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. області Радченко В.М. та завідувач відділу природничо-математичних дисциплін Чернігіського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім.К.Д.Ушинського Ячний Г.М., який розповів про особливості викладання природничо-математичних дисциплін у 2018-2019 н.р.

Марінець І.С., керівник ОМО, виступила з доповіддю «Шляхи модернізації методичної системи навчання фізики на засадах особистісно зорієнтованого, діяльнісного і компетентнісного підходів при вивченні курсу». Члени ОМО обговорили новинки методичної літератури та електронних навчальних видань.

Учасники засідання підвели підсумки конкурсу «Педагогічна знахідка» на кращу методичну р ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 539 | Додав: superio | Дата: 06.03.2018

« 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 34 35 »
Створити безкоштовний сайт на uCoz