РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 23:42
Головна » Архів матеріалів

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 30 жовтня 2018 року проведено засідання обласної секції заступників директорів з виховної роботи ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області.

За інформацією Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), із булінгом у колі однолітків в Україні стикалися майже 70% дітей. За даними останніх опитувань майже 25% українських підлітків шкільного віку вважають себе жертвами булінгу, а близько 40% з них ніколи не розповідають про це своїм батькам. 44% із тих, хто спостерігав, як знущаються над їхніми однолітками, не реагували на такі факти через острах піддатися аналогічному знущанню.

Саме тому, головною темою засідання стала тема протидії булінгу. Т.Децюк, доц. кафедри соціальної роботи ЧНТУ, та К. Максьом, ст. викладач кафедри соціальної роботи ЧНТУ, провели заняття з елементами тренінгу на тему: «Поняття булінгу та методи профілактики».

О.П.Макогон, капітан поліції, ст. інспектор відділу кіберполіції ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 368 | Додав: superio | Дата: 31.10.2018

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 30 жовтня 2018 року проведено засідання обласного методичного об’єднання завідувачів відділень ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області.

Т.Децюк, доц. кафедри соціальної роботи ЧНТУ, та К. Максьом, ст. викладач кафедри соціальної роботи ЧНТУ, провели заняття з елементами тренінгу на тему: «Поняття булінгу та методи профілактики».

О.П.Макогон, капітан поліції, ст. інспектор відділу кіберполіції Чернігівської області, та М.А. Коган,ст. лейтенант поліції, ст. інспектор відділу кіберполіції, розповіли про те, як навчити дітей протистояти жорстокості в Інтернеті; як уберегти їх від кібербулінгу та що зробити, щоб вони самі не стали Інтернет-тролями.

А.А.Коник, завідувач відділення Бобровицького коледжу економіки та менеджменту, виступив з доповіддю «Використання інноваційних технологій у навчальному процесі».

Члени ОМО обмінялися досвідом щодо розробки т ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 312 | Додав: superio | Дата: 31.10.2018

26 жовтня 2018 року на базі Коледжу економіки і технологій ЧНТУ проведено методичне об’єднання викладачів історії та суспільних дисциплін.

Засідання відкрила керівник методичного об’єднання Кухаренко Г.М. Вона розповіла про основні напрямки роботи та методичні завдання на 2018-2019 н.р.

Скидан М.О.,викладач Остерського коледжу будівництва та дизайну, поділився досвідом організації дослідницько – пошукової роботи студентів. Студентка Остерського коледжу будівництва та дизайну Зайцева Аліна представила дослідницький проект «Юр’єва божниця – визначна пам’ятка ХІІ століття».

Єрко Поліна, студентка Чернігівського музичного коледжу ім. Л.М.Ревуцького, представила дослідницький проект «М.В.Лисенко і Чернігівщина».

Сокол Ю.Ф.,викладач Коледжу економіки і технологій ЧНТУ, виступила з доповіддю «Методичні аспекти викладання предмету «Громадянська освіта». Особлива увага зверталася на ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 341 | Додав: superio | Дата: 29.10.2018

25 жовтня 2018 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулося засідання ОМО викладачів математики ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Керівник ОМО Данилова М.В. представила для обговорення проект плану роботи ОМО на 2018-2019 н.р.

Учасники засідання обговорили вимоги щодо підготовки банку завдань для проведення ІІ, ІІІ етапу X Всеукраїнської олімпіади з математики.

Викладач математики Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Подгорнова Т.М. проаналізувала результати ІІ етапу ІX Всеукраїнської олімпіади з математики серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а. у 2017-2018 н.р.

Керівник ОМО Данилова М.В. поділилася досвідом підготовки переможця ІІІ етапу ІX Всеукраїнської олімпіади з математики серед ВНЗ І-ІІ р.а., а також провела змістовний аналіз завдань Олімпіади та надала методичні рекомендації щодо підготовки студентів до ЗНО з математики.

Викладач Чернігівського коледжу економіки і технологій ЧНТУ Шумська ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 336 | Додав: superio | Дата: 26.10.2018

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 24 жовтня 2018 року проведено засідання обласного методичного об’єднання бібліотекарів.

Від імені голови Ради директорів всіх присутніх привітала методист Ради директорів Смущенко І.А.

Засідання відкрила Ющенко Л.О., керівник методичного об’єднання, викладач-методист Ніжинського коледжу культури і мистецтв ім. М. Заньковецької.

Проблема популяризації книги і читання стала лейтмотивом зустрічі.

Костіцина Г.А., бібліотекар Чернігівського кооперативного коледжу, виступила з доповіддю «Організація систематичного просування книги та читання серед молоді».

Про інноваційні форми роботи сучасної бібліотеки розповіла гість методичного об’єднання А.М. Павлюк, бібліотекар Чернігівської юридичної академії ДПтСУ.

Виникли питання щодо атестації бібліотекарів, тому в кінці засідання І.В. Скальницька, бібліотекар І категорії Ніжинського агротехнічного коледж ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 337 | Додав: superio | Дата: 25.10.2018

На базі Коледжу економіки і технологій ЧНТУ 23 жовтня 2018 року проведено засідання обласної секції заступників директорів з навчальної роботи ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області (керівник Ілляшенко Л.О.).

Всіх присутніх привітав голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області Радченко В.М.

Засідання розпочалося з обговорення питання щодо розробки та впровадження освітніх програм профільної середньої освіти для підготовки молодших спеціалістів на основі базової загальної середньої освіти та відповідних навчальних планів.

Тема викликала жваву дискусію. Своїм досвідом поділилися: Ілляшенко Л.О., керівник обласної секції, заступник директора з навчальної роботи Коледжу економіки і технологій ЧНТУ; Петренко Ю.В.,заступник директора з навчальної роботи Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О. Майнової; Сукретний М.В.,заступник директора з навчальної роботи Ніжинського коледжу культури і мистецтв ім. М.Заньковецької; Мельничук ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 358 | Додав: superio | Дата: 24.10.2018

18-19 жовтня 2018 р на базі Миколаївського політехнічного коледжу відбулося засідання Всеукраїнського методичного об’єднання викладачів радіотехнічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації України, в якому взяла участь викладач КТКТ ЧНТУ Ковальова Т.І.

Учасники засідання розглянули питання:
- обговорення завдань до ІХ Всеукраїнської олімпіади з радіоелектроніки;
- використання 3D - технологій для активізації пізнавальної діяльності здобувачів освіти на заняттях з радіоелектроніки та формуванні профорієнтаційних компетенцій;
- застосування тривимірного моделювання під час практичної підготовки здобувачів освіти;
- проект «Молодіжна хвиля. Крок до науки». Практичний досвід проведення майстер класів з фізики.

Фотоальбом: Про засідання Всеукраїнського методичного об’єднання викладачів раді ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 324 | Додав: superio | Дата: 24.10.2018

Згідно плану роботи 15 червня 2018 року на базі Ніжинського коледжу культури і мистецтв ім. М.Заньковецької проведено засідання Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Нараду відкрив та виступив Вдовенко І.С., голова Чернігівської обласної ради.

Учасників наради привітали творчі колективи Ніжинського коледжу культури і мистецтв ім. М.Заньковецької.

Директор коледжу Дорохін В.Г. ознайомив присутніх з оновленою навчально-матеріальною базою закладу.

Голова Ради директорів Радченко В.М. довів до відома колег стан підготовки законопроекту «Про фахову передвищу освіту».

Викладач-методист школи мистецтв Петренко Ю.М. розповіла про шляхи та особливості участі в грантових проектах ВНЗ І-ІІ р.а. та поділилася досвідом отримання гранту.

Про сучасний підхід до застосування моніторингових технологій в управлінській діяльності доповів Шаган Л.К., заслужений працівник культури України.

Голова Ради директорів Радченко ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 980 | Додав: superio | Дата: 19.06.2018

На базі Ніжинського коледжу культури і мистецтв ім. М.Заньковецької 25 травня проведено засідання ОМО бібліотекарів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Присутніх привітав та виступив Дорохін В.Г., директор Ніжинського коледжу культури і мистецтв ім. М.Заньковецької.

Про бібліотечний краєзнавчий туризм у ВНЗ розповіла Прядко М.В., зав. бібліотекою Ніжинського коледжу культури і мистецтв ім. М.Заньковецької.

Бібліотекарі Ніжинського коледжу культури і мистецтв ім. М.Заньковецької».

Даніч Л.О. та Смиченко Л.С. виступили з темою: «Активний туризм та дозвілля: організація туристичних подорожей».

Голова ОМО бібліотекарів Ющенко Л.О. провела бібліотуристичну екскурсію.

Учасники наради відвідали музей рідкісної книги при Ніжинському державному університеті ім. М.Гоголя.

Голова ОМО бібліотекарів Ющенко Л.О. підвела підсумки роботи за 2017-2018 н.р. та окреслила основні напрямки роботи у наступному навчальному році.

... Читати далі »
Категорія: новини | Переглядів: 370 | Додав: superio | Дата: 29.05.2018

На базі Коледжу економіки і технологій ЧНТУ 23 травня 2018 року проведено засідання обласної секції заступників директорів з навчальної роботи ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області.

Про нові підходи до організації фізкультурно-оздоровчої роботи у вищих навчальних закладах розповів Гаркуша В.І., головний спеціаліст Чернігівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту.

Керівник обласної секції, заступник директора з навчальної роботи Коледжу економіки і технологій ЧНТУ Ілляшенко Л.О. розповіла про нормативну базу технікумів та коледжів в умовах реформування освіти.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Ніжинського коледжу культури і мистецтв ім. М.Заньковецької Сукретний М.В. поділився досвідом про особливості розроблення, підготовки та проведення акредитації освітніх програм відповідно до Законів України «Про освіту» та «Про вищу освіту».

Керівник обласної секції Ілляшенко Л.О. підве ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 394 | Додав: superio | Дата: 29.05.2018

« 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 34 35 »
Створити безкоштовний сайт на uCoz