РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 07:15
Головна » Архів матеріалів

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 23 лютого 2016 року проведено обласний етап VІ Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів ВНЗ І-І рівнів акредитації Чернігівської області, в якому взяли участь кращі студенти 16 вищих навчальних закладів.

За рішенням журі переможцями стали:

І місце – Красноштан Соломія, студентка Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ;
ІІ місце – Бондаренко Тетяна, студентка Чернігівського кооперативного технікуму;
ІІ місце - Моховик Олена, студентка Чернігівського музичного училища ім. Л.Ревуцького;
ІІІ місце – Завацька Мілена, студентка Остерського коледжу будівництва та дизайну;
ІІІ місце – Смаглюк Аліна, студентка Сосницького сільськогосподарського технікуму бухгалтерського обліку;
ІІІ місце – Повисша Катерина, студентка Ніжинського агротехнічного коледжу.
Вітаємо переможців!

В рамках засідання ОМО викладачі ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 700 | Додав: superio | Дата: 24.02.2016 | Коментарі (0)

Матеріали "Педагогічної знахідки 2016" доступні для завантаження.

Детальніше дивіться у розділі Методична робота > Педогогічна знахідка 2016 > Інформація

Категорія: новини | Переглядів: 585 | Додав: superio | Дата: 23.02.2016 | Коментарі (0)

   13 лютого 2016 року на базі Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 33 Чернігівської міської ради відбувся фінальний етап VІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

   Фіналістів змагання привітали: Анатолій Андрійович Заліський, ректор Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського, кандидат філософських наук, доцент, Заслужений працівник освіти України; Ганна Василівна Баран, голова журі обласного етапу конкурсу, завідувач кафедри філологічних дисциплін та методики їх викладання обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського, кандидат філологічних наук; Інна Анатоліївна Вошкіна, завідувач відділу роботи з обдарованими учнями та закладів освіти нового типу Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського.

   Переможці VІ етапу нагороджені диплом ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 724 | Додав: superio | Дата: 16.02.2016 | Коментарі (0)

   6 лютого 2016 року на базі Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 19 Чернігівської міської ради відбувся фінальний етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

   Учасників привітали організатори конкурсу: ректор обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського Заліський А.А., член Ліги українських меценатів Коцюбинська Н.М., завідувач відділу роботи з обдарованими учнями та закладів освіти нового типу обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського Вошкіна І.А.

   Переможці ІV етапу були нагороджені дипломами та подарунками Ліги українських меценатів

   Диплом І ступеня – Саприкіна Людмила Ігорівна, студентка І курсу Чернігівського базового медичного коледжу

   Диплом ІІ ступеня – Шульга Дана Миколаївна, студентка І курсу Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ

   Диплом ІІІ сту ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 533 | Додав: superio | Дата: 08.02.2016 | Коментарі (0)

   У відповідності до плану роботи Ради директорів 22 грудня 2015 року на базі Чернігівського музичного училища ім. Л.Ревуцького відбулося засідання Ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області. З доповіддю про перспективи розвитку освіти в області виступив в.о. начальника управління освіти Чернігівської ОДА Конопацький М.А. Про залучення студентів, педагогічних та науково-педагогічних працівників ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації до міжнародних програм та конкурсів розповіла Гайдай Г.А., начальник відділу інтелектуальної власності та міжнародного співробітництва ЧНТУ.

   Голова Ради директорів Радченко В.М. підвів підсумки проведення обласних методичних об’єднань і секцій в І півріччі 2015-2016 н.р. Директор Чернігівського музичного училища ім. Л.Ревуцького Суховерський В.М. розповів про особливості роботи з обдарованими студентами в умовах вищого навчального закладу. Учасники наради отримали чудову можливість насолодитися концертом ... Читати далі »

Переглядів: 519 | Додав: superio | Дата: 23.12.2015 | Коментарі (0)

   Засідання обласної секції заступників директорів з навчальної роботи ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області відбулося 26 листопада 2015 року на базі Коледжу економіки і технологій ЧНТУ.

   Присутніх привітав та виступив голова Ради директорів Радченко В.М. Керівник обласної секції Ілляшенко Л.О. висвітлила актуальні питання ліцензування та акредитації спеціальностей ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, розповіла про особливості формування засобів діагностики якості вищої освіти. Присутні обмінялися досвідом з даного питання. Заступник начальника з навчальної роботи Чернігівського юридичного коледжу пенітенціарної служби України Чебоненко С.О. виступив з доповіддю на тему: «Особливості розробки навчальних планів згідно із законом України «Про вищу освіту». Учасники наради взяли участь в анкетуванні, де висловили свої пропозиції щодо подальшої роботи секції.

    ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 571 | Додав: superio | Дата: 27.11.2015 | Коментарі (0)

   Засідання обласної секції заступників директорів з виховної роботи ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області відбулося 24 листопада 2015 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ.

   Присутніх привітав та виступив голова Ради директорів Радченко В.М. Начальник відділу інтелектуальної власності та міжнародного співробітництва ЧНТУ Гайдай Г.А розповіла про можливості залучення студентів коледжів до міжнародних програм та конкурсів. Заступник директора з виховної роботи Чернігівського кооперативного технікуму Шовкопляс Л.М. поділилася з колегами досвідом організації виховної роботи в студентському гуртожитку. Керівник обласної секції Харченко С.А. провела презентацію з теми: «Нові форми і методи виховної роботи в Коледжі транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ». Учасники засідання надали свої пропозиції щодо організації подальшої роботи обласної секції та ознайомилися з оновленою навчально-матеріальною базою коледжу.

  &nbs ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 478 | Додав: superio | Дата: 26.11.2015 | Коментарі (0)

   Перше засідання ОМО завідувачів відділень ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області відбулося 05 листопада 2015 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ.

   Присутніх привітав та виступив голова Ради директорів Радченко В.М. Представники навчальних закладів представили себе та свої навчальні заклади з допомогою креативних карток. Практичний психолог Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Лук’яненко Л.М. розповіла про соціально-психологічні проблеми адаптації студентів нового набору. Керівник ОМО Подтергер О.М., завідувач відділення Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ, провів анкетування учасників наради та ознайомив з проектом плану роботи на 2015-2016 н.р. З доповіддю «Оптимізація взаємодії у системі співробітництва коледжу з потенційними роботодавцями» виступила Капля С.Ю., завідувач практикою Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ. Всі учасники засідання взяли участь в обговоренні питання «Роль ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 521 | Додав: superio | Дата: 05.11.2015 | Коментарі (0)

   На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 03 листопада 2015 року відбулося засідання ОМО бібліотекарів.

   Учасників привітав та виступив голова Ради директорів Радченко В.М. Зі вступним словом про формування та збереження фонду бібліотеки ВНЗ І-ІІ р.а як фактору впливу на якість задоволення інформаційних потреб користувачів виступила Базар В.О., голова циклової комісії бібліотечних дисциплін Ніжинського училища культури і мистецтв ім. М. Заньковецької. Досвідом роботи з комплектування фонду бібліотеки ВНЗ на сучасному етапі поділилися Пагуба А.Є., завідуюча бібліотекою Чернігівського юридичного коледжу пенітенціарної служби України та Кулик Л.М., завідуюча бібліотекою Чернігівського базового медичного коледжу. З питання обліку та збереження видань у бібліотеці ВНЗ виступила Купрієнко Т.М., завідуюча бібліотекою Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка.

    ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 471 | Додав: superio | Дата: 03.11.2015 | Коментарі (0)

   Згідно з планом роботи 30 жовтня 2015 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулося засідання викладачів загальнотехнічних та спеціальних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

   Методист Ради директорів Сарафанова Т.В. привітала учасників наради та розповіла про підсумки завершення 2014-2015 н.р. та вступної кампанії 2015 року. Керівник ОМО Ковальова Т.І. ознайомила присутніх з планом роботи та провела анкетування. Викладач Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД Ренська І.В. поділилася досвідом використання електронного навчального простору при викладанні обліково-аналітичних дисциплін для формування професійної компетентності молодшого спеціаліста. В рамках ОМО відбулися презентації методичних розробок 4-х викладачів для апробації у ВНЗ І-ІІ р.а. Викладач Сосницького сільськогосподарського технікуму бухгалтерського обліку Ємець Т.В. зробила презентацію орієнтовної навчальної програми нормативної дисц ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 737 | Додав: superio | Дата: 30.10.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 34 35 »
Створити безкоштовний сайт на uCoz