РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 10:24
Головна » 2015 » Жовтень » 30 » Про засідання обласного методичного об'єднання викладачів загальнотехнічних та спеціальних дисциплін
18:19
Про засідання обласного методичного об'єднання викладачів загальнотехнічних та спеціальних дисциплін

   Згідно з планом роботи 30 жовтня 2015 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулося засідання викладачів загальнотехнічних та спеціальних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

   Методист Ради директорів Сарафанова Т.В. привітала учасників наради та розповіла про підсумки завершення 2014-2015 н.р. та вступної кампанії 2015 року. Керівник ОМО Ковальова Т.І. ознайомила присутніх з планом роботи та провела анкетування. Викладач Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД Ренська І.В. поділилася досвідом використання електронного навчального простору при викладанні обліково-аналітичних дисциплін для формування професійної компетентності молодшого спеціаліста. В рамках ОМО відбулися презентації методичних розробок 4-х викладачів для апробації у ВНЗ І-ІІ р.а. Викладач Сосницького сільськогосподарського технікуму бухгалтерського обліку Ємець Т.В. зробила презентацію орієнтовної навчальної програми нормативної дисципліни «Статистика підприємства» та методичної розробки «Робочий зошит з дисципліни «Статистика підприємства». Пастушенко Н.Б., викладач Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка, презентувала методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Загальна психологія» та досвід роботи з проблеми «Формування рефлексивних умінь у студентів спеціальності «Дошкільна освіта» на заняттях з психології. Викладач Коледжу економіки і технологій ЧНТУ Ілляшенко Л.О. представила на апробацію методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства» та лабораторний практикум з дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства». Викладач Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Шумська Л.М., презентувала навчально-методичний посібник з комп’ютерної схемотехніки «Накопичувальні пристрої». Члени ОМО виявили активність у проведенні апробацій вищевказаних матеріалів в своїх навчальних закладах.

   Фотоальбом

Категорія: новини | Переглядів: 737 | Додав: superio | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Створити безкоштовний сайт на uCoz