РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 19.03.2024, 09:53
Головна » 2015 » Жовтень » 26

   Перше у 2015-2016 н.р. засідання ОМО викладачів інформатики та програмування відбулося на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 23 жовтня 2015 року.

   Нараду відкрив та виступив голова Ради директорів Радченко В.М. З лекцією «Методика роботи з базами даних на заняттях з інформатики» виступив Покришень Д.А., кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри інформатики та ІКТ в освіті ЧОІППО ім. К.Ушинського. Викладач Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Ємець П.А. поділився досвідом участі у ІІІ етапі ІV Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації. В рамках ОМО відбулися презентації методичних розробок для апробації у ВНЗ області. Так, Моришев Ю.Ю., викладач Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ, представив методичний посібник з теми: «Публікація Web-документів», Білоока Т.П., викладач Коледжу економіки і технологій ЧНТУ, презентувала методи ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 612 | Додав: superio | Дата: 26.10.2015 | Коментарі (0)

   На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 22 жовтня 2015 року відбулося засідання ОМО викладачів історії та суспільних дисциплін.

   Засідання відкрив та виступив Радченко В.М., голова Ради директорів. Доцент кафедри археології, етнології та краєзнавчо- туристичної роботи ЧНПУ ім. Т.Г.Шевченка Дорохіна Т.Ф. провела лекцію-дискусію на тему: «Українознавство: проблеми, підходи, перспективи», в якій взяли участь студенти-аспіранти. Про використання сучасних педагогічних технологій при викладанні суспільних дисциплін розповіла викладач Чернігівського базового медичного коледжу Микитуха О.В. В рамках ОМО відбулась презентація методичних розробок для апробації у вищих навчальних закладах області. Викладач Коледжу економіки і технологій ЧНТУ Сокол Ю.Ф. презентувала свої методичні розробки з теми: «Конституційні права, свободи та обов’язки людини і громадянина».

   Викладач Ніжинського агротехнічного коледжу Шевченко В.Г. пре ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 595 | Додав: superio | Дата: 26.10.2015 | Коментарі (0)

   Згідно з планом роботи Ради директорів 22 жовтня 2015 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ проведено засідання ОМО викладачів української мови та літератури, світової літератури.

   Засідання відкрив та виступив Радченко В.М., голова Ради директорів. Доцент кафедри археології, етнології та краєзнавчо- туристичної роботи ЧНПУ ім. Т.Г.Шевченка Дорохіна Т.Ф. провела лекцію-дискусію на тему: «Українознавство: проблеми, підходи, перспективи», в якій взяли участь студенти-аспіранти. Про шляхи формування читацької мотивації студентів-першокурсників розповіла Тарасенко Н.А., викладач Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка. Викладач Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О.Майнової Малюх Т.В. поділилася досвідом роботи з формування професійних компетенцій на заняттях із української мови та літератури. Керівник ОМО Ющенко В.В. довела до відома присутніх інформацію про організацію та проведення обласних ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 624 | Додав: superio | Дата: 26.10.2015 | Коментарі (0)

Створити безкоштовний сайт на uCoz