РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 03:14
Головна » 2020 » Листопад » 12 » Методичне об’єднання викладачів історії та суспільних дисциплін
15:01
Методичне об’єднання викладачів історії та суспільних дисциплін

10 листопада 2020 року на платформі Zoom проведено методичне об’єднання викладачів історії та суспільних дисциплін. До участі в конференції долучилися 19 учасників із закладів фахової передвищої освіти області.

Всіх присутніх привітав Радченко В.М., голова Ради директорів ЗФПО Чернігівської області. Віктор Миколайович відмітив доцільність та важливість методичних об’єднань в сучасних реаліях, адже завдяки їм ми маємо можливість обмінятися досвідом, виявити й поширити найбільш ефективні форми та методи дистанційної роботи, надати поради та підтримати один одного в ситуації, що склалася.

Продовжила роботу засідання голова методичного об’єднання Кухаренко Г.М., яка ознайомила з питаннями, винесеними на порядок денний.

Учасником заходу стала Т.В. Янченко, доктор пед. наук, доцент, завідувачка кафедри педагогіки і методики викладання історії та суспільних дисциплін Національного університету «Чернігівський колегіум» ім. Т.Г. Шевченка, яка виступила з доповіддю на тему: «Дистанційне навчання: виклики часу». Тамара Василівна зупинилася на історії дистанційного навчання, яке вперше згадується ще в 1840 році та відмітила особливості дистанційних технологій навчання.

Поцелуйко І.В., викладач ВСП «Фаховий коледж транспорту та комп’ютерних технологій» НУ «Чернігівська політехніка», керівник ОМО обліково-економічних дисциплін, поінформувала про проведення 20 листопала 2020 року на базі ВСП «Фаховий коледж транспорту та комп’ютерних технологій НУ «Чернігівська політехніка» Всеукраїнської науково-практичної конференції «Методи управління в умовах трансформації суспільних відносин». Ірина Володимирівна запросила всіх присутніх взяти участь у конференції та підготувати тези доповідей.

Про методи удосконалення навичок самостійної роботи в умовах дистанційного навчання розповіла А.Ю. Шатковська, викладач Прилуцького фахового гуманітарно - педагогічного коледжу ім. І.Я. Франка.

І.В. Гулак, викладач Ніжинського фахового медичного коледжу, ознайомила з можливостями Google Meet та курсів G SuiTe for Education.

Своїм досвідом роботи на платформі Moodle поділився викладач ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж» В.Г. Шевченко.

Г.М. Кухаренко, голова МО, викладач ВСП «Фаховий коледж транспорту та комп’ютерних технологій» НУ «Чернігівська політехніка», В.Ю. Колейко – викладач Прилуцького фахового технічного коледжу підвели підсумки дистанційного навчання, які ми маємо на сьогоднішній день, в умовах карантинних заходів.

Зустріч була цікавою та продуктивною, усі присутні отримали корисну інформацію та збагатили свій досвід.

Фотоальбом: Методичне об’єднання викладачів історії та суспільних дисциплін

Смущенко І.А., методист Ради директорів

Категорія: новини | Переглядів: 205 | Додав: superio | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz