РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 10:05
Головна » 2020 » Листопад » 12

11 листопада 2020 року на платформі Zoom проведено методичне об’єднання викладачів англійської мови. До участі в конференції долучилися 22 викладача із закладів фахової передвищої освіти області.

Від імені голови Ради директорів всіх присутніх привітала методист Ради директорів Смущенко Ірина, яка нагадала присутнім про необхідність реалізації безперервного професійного розвитку педагогічних працівників відповідно до державної політики у галузі освіти та забезпечення якості освіти.

Продовжила роботу засідання голова методичного об’єднання Євгенія Івашенцева, яка ознайомила з питаннями, винесеними на порядок денний.

Нещерет С.А., викладач КЗ «Ніжинський фаховий коледж культури і мистецтв імені Марії Заньковецької» виступила зі змістовною та цікавою доповіддю на тему: «Формування навичок критичного мислення на заняттях з англійської мови». Світлана Андріївна зупинилася на таких аспектах, як: стратегії розвитку критичного мислення, основні етапи техніки формуван ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 272 | Додав: superio | Дата: 12.11.2020

10 листопада 2020 року на платформі Zoom проведено методичне об’єднання викладачів обліково-економічних дисциплін. До участі в конференції долучилися 17 учасників із закладів фахової передвищої освіти області.

Всіх присутніх привітав Радченко В.М., голова Ради директорів ЗФПО Чернігівської області. Віктор Миколайович відмітив доцільність та важливість методичних об’єднань в сучасних реаліях, адже завдяки їм ми маємо можливість обмінятися досвідом, виявити й поширити найбільш ефективні форми та методи дистанційної роботи, надати поради та підтримати один одного в ситуації, що склалася.

Продовжила роботу засідання голова методичного об’єднання Поцелуйко І.В., яка окреслила основні напрямки роботи та методичні завдання на 2020-2021 н.р., а також ознайомила з питаннями, винесеними на порядок денний.

Свої методичні розробки для апробації у закладах області презентували викладачі-претенденти на присвоєння педагогічного звання «викладач-методист»: О.В. Пальоха (При ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 171 | Додав: superio | Дата: 12.11.2020

10 листопада 2020 року на платформі Zoom проведено методичне об’єднання викладачів історії та суспільних дисциплін. До участі в конференції долучилися 19 учасників із закладів фахової передвищої освіти області.

Всіх присутніх привітав Радченко В.М., голова Ради директорів ЗФПО Чернігівської області. Віктор Миколайович відмітив доцільність та важливість методичних об’єднань в сучасних реаліях, адже завдяки їм ми маємо можливість обмінятися досвідом, виявити й поширити найбільш ефективні форми та методи дистанційної роботи, надати поради та підтримати один одного в ситуації, що склалася.

Продовжила роботу засідання голова методичного об’єднання Кухаренко Г.М., яка ознайомила з питаннями, винесеними на порядок денний.

Учасником заходу стала Т.В. Янченко, доктор пед. наук, доцент, завідувачка кафедри педагогіки і методики викладання історії та суспільних дисциплін Національного університету «Чернігівський колегіум» ім. Т.Г. Шевченка, яка виступила з доповіддю на ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 203 | Додав: superio | Дата: 12.11.2020

09 листопада 2020 року на платформі Zoom відбулося засідання обласного методичного об’єднання бібліотекарів ЗФПО Чернігівської області.

Пандемія вірусу показала, що світ може змінитися досить швидко і бібліотеки можуть грати іншу, більш навіть важливу роль. Епідемія поставила бібліотеки в ситуацію необхідності швидкого реагування і розвитку онлайнових сервісів. Це стало для бібліотек закладів освіти випробуванням на життєздатність і стійкість, а для кожного бібліотечного фахівця - на затребуваність і професіоналізм. Бібліотеки ЗФПО Чернігіівської області довели, що саме вони стали надійним плечем допомоги для викладачів в питаннях організації освітнього процесу та проведення виховної роботи.

Засідання відкрила Людмила Ющенко, голова методичного об’єднання, яка нагадала про рекомендації Державної науково-педагогічної бібліотеки імені В.О. Сухомлинського НАПН України щодо безпеки роботи бібліотек закладів освіти під час пандемії та правила виходу з карантин ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 203 | Додав: superio | Дата: 12.11.2020

Створити безкоштовний сайт на uCoz