РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 23:28
Головна » 2017 » Листопад » 01

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 31 жовтня 2017 року проведено ОМО завідувачів відділень ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Присутніх привітав та виступив голова Ради директорів Радченко В.М. Ректор Київського біблійного інституту Манелюк С.В. виступив з лекцією «Реформація: успіх Європи і шанс для України».

Завідувач відділення Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О.Майнової Коник А.А. розповів про особистісно-орієнтований підхід до студентів у процесі підготовки молодших спеціалістів.

Завідувач відділення Прилуцького агротехнічного коледжу Тітунова В.В. поділився досвідом щодо організації та проведення незалежного заміру знань випускників.

Фотоальбом: Засідання ОМО викладачів історії та суспільних дисциплін і завідувачів відділень

... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 387 | Додав: superio | Дата: 01.11.2017

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 31 жовтня 2017 року проведено ОМО викладачів історії та суспільних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Присутніх привітав та виступив голова Ради директорів Радченко В.М. Ректор Київського біблійного інституту Манелюк С.В. виступив з лекцією «Реформація: успіх Європи і шанс для України».

Про досвід організації дослідницько-пошукової роботи студентів розповіла Григор’єва О.І., викладач Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД.

Учасники наради обговорили умови проведення Першої історико-краєзнавчої конференції студентської молоді вищих навчальних закладів І-ІІ р.а. Чернігівської області «Історія краю очима юних».

Фотоальбом: Засідання ОМО викладачів історії та суспільних дисциплін і завідувачів відділень

< ... Читати далі »
Категорія: новини | Переглядів: 359 | Додав: superio | Дата: 01.11.2017

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 31 жовтня 2017 року проведено ОМО викладачів української мови та літератури, зарубіжної літератури ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області. Присутніх привітав та виступив голова Ради директорів Радченко В.М.

З темою « Компетентнісний підхід у навчанні філологічних дисциплін в умовах формування нової української школи» виступила Молочко С.Р., старший викладач кафедри філологічних дисциплін та методики їх викладання ЧОІППО ім. К.Д. Ушинського.

Завідувач кафедри філологічних дисциплін та методики їх викладання ЧОІППО ім. К.Д. Ушинського Баран Г.В. розповіла про культуру мовлення викладача.

Досвідом роботи про роль освітнього волонтерства у формуванні національно-культурного простору поділилася викладач Чернігівського кооперативного коледжу Левицька М.В.

В рамках ОМО для апробації у ВНЗ І-ІІ р.а. пройшла презентація методичних розробок викладача Ніжинського коледжу культури і мистецт ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 388 | Додав: superio | Дата: 01.11.2017

Створити безкоштовний сайт на uCoz