РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 15:27
Головна » 2019 » Жовтень » 25 » Засідання обласної секції заступників директорів з виховної роботи
18:58
Засідання обласної секції заступників директорів з виховної роботи

Виховання та навчання починаються з найперших років існування і тривають до кінця життя (Платон)

24 жовтня 2019 року на базі ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж» відбулося засідання обласної методичної секції заступників директорів з виховної роботи коледжів і технікумів Чернігівської області.

Розпочався захід зі вступного слова директора ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж» Олени Литовченко, яка ознайомила присутніх з освітньою діяльністю коледжу, кадровим потенціалом, студентським контингентом та матеріально-технічним забезпеченням.

Начальник сектору профілактики правопорушень серед неповнолітніх Служби у справах дітей виконкому Ніжинської міської ради Лариса Єрофєєва висвітлила питання щодо правового захисту неповнолітніх.

Продовжила роботу засідання Світлана Харченко, заступник директора з навчально-виховної роботи Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ, голова обласної секції заступників директорів з виховної роботи, яка виступила з доповіддю на тему: «Залучення студентів до науково-дослідної роботи, активізація творчості в студентському середовищі як важлива складова підготовки сучасних кваліфікованих спеціалістів».

Наталія Шевченко, заступник директора з виховної роботи ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж» ознайомила присутніх з національно-патріотичним вихованням студентської молоді як важливої складової підготовки студентів ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж».

Завершилося засідання обговоренням питань щодо спільного плану дій, у тому числі подальшої підготовки до участі в обласному огляді-конкурсі студентської творчості «Студентська весна – 2020» та обміном досвіду у сфері виховної роботи.

Після розглянутих питань порядку денного всі присутні мали можливість пройтися історичними стежками своєрідної столиці Лівобережної України, містом, яке займає четверте місце за кількістю збережених старовинних храмів в Україні після Києва, Львова і Кам’янця-Подільського.

Фотоальбом: Засідання обласної секції заступників директорів з виховної роботи

Смущенко І.А., методист Ради директорів

Категорія: новини | Переглядів: 298 | Додав: superio | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz