РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 20:41
Головна » 2020 » Грудень » 3 » Засідання Обласної методичної секції заступників директорів з навчальної роботи та МО завідувачів відділень
16:15
Засідання Обласної методичної секції заступників директорів з навчальної роботи та МО завідувачів відділень

03 грудня 2020 року на платформі Zoom відбулося спільне засідання Обласної методичної секції заступників директорів з навчальної роботи та МО завідувачів відділень ЗФПО Чернігівської області.

Нараду відкрив та виступив з привітальним словом Радченко В.М., голова Ради директорів ЗФПО Чернігівської області.

Ілляшенко Л.О., голова методичної секції заступників директорів з навчальної роботи, ознайомила з питаннями, винесеними на порядок денний.

У роботі засідання взяла участь Тяпка О.О., провідний спеціаліст відділу професійної, вищої освіти і науки Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, яка відповіла на розповсюджені питання щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів фахової передвищої освіти. Доповідач зупинилася на засадах планування та організації, видах, формах, змісті, тривалості, періодичності підвищення кваліфікації педагогічних працівників, включаючи механізм оплати, умови та процедуру визначенні результатів.

Шеїн Т.В., заступник директора з навчальної роботи ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж», виступила з доповіддю на тему: « Особливості визначення ефективності та результативності професійної роботи викладача», в якій поділилася досвідом визначення критеріїв оцінювання педагогічної діяльності викладачів ЗФПО.

Засідання продовжилося обговоренням проблем, суперечностей, сучасного стану та перспектив нормативної документації закладів фахової передвищої освіти. Тема викликала жваву дискусію. Своїми думками з цього питання поділилися: Рославець Л.М., заступник директора з навчальної роботи Чернігівського фахового коледжу інженерії та дизайну КНУТД, Дронь В.В., заступник директора з навчальної роботи Прилуцького технічного фахового коледжу, Галай О.Ю., заступник директора з навчальної роботи ВСП «Козелецький фаховий коледж ветеринарної медицини БНАУ» та інші учасники засідання.

Фотоальбом: Засідання заступників директорів з навчальної роботи та завідувачів відділень

Смущенко І.А., методист Ради директорів

Категорія: новини | Переглядів: 186 | Додав: superio | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz