РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 02.05.2024, 07:02
Головна » 2021 » Листопад » 2 » Засідання Обласного методичного об’єднання викладачів загально-технічних та спеціальних дисциплін та інформатики та програмування
17:55
Засідання Обласного методичного об’єднання викладачів загально-технічних та спеціальних дисциплін та інформатики та програмування

02 листопада 2021 року згідно з планом роботи на платформі Zoom відбулося засідання Обласного методичного об’єднання викладачів загально-технічних та спеціальних дисциплін (голова Ковальова Тетяна) та інформатики та програмування (голова Данилова Віталіна) ЗФПО Чернігівської області.

Савчук Анжеліка, викладач Чернігівського фахового коледжу інженерії та дизайну КНУТД, поділилася досвідом використання можливостей онлайн платформ Classtime та Vseosvita для проведення формувального та підсумкового контролю знань студентів під час дистанційного та змішаного навчання.

Нехай Валентин, викладач ВСП «Фаховий коледж транспорту та комп’ютерних технологій НУ «Чернігівська політехніка», поділився власними науковими напрацюваннями в галузі використання нечітких моделей теорії ігор у системі управління інформаційною безпекою сільськогосподарських підприємств. У доповіді розглядалася запропонована модель прийняття рішень на основі нечіткої гри з «природою», що дозволяє обрати найкращу стратегію агенту захисту в ситуаціях невизначеності, коли оцінки дій агентів атаки можуть бути представлені тільки у вигляді нечітких, лінгвістичних тверджень. А також запропоновано інтегральну оцінку наслідків обраної стратегії.

Надія Ворожбит, викладач ВСП «Фаховий коледж транспорту та комп’ютерних технологій НУ «Чернігівська політехніка», виступила з доповіддю на тему: «Особливості планування навчального процесу з інформатики в закладах фахової передвищої освіти». Було зазначено, що інформатика є вибірково-обов’язковим предметом та реалізується на основі типових освітніх та навчальних програм. Навчальна програма складається з інваріантного та варіативних модулів, які викладач добирає відповідно до профілю навчання закладу освіти, запитів, індивідуальних інтересів і здібностей здобувачів освіти, регіональних особливостей, матеріально-технічної бази та наявного програмного забезпечення. Також розглянуто базову літературу, онлайн-ресурси, альтернативне програмне забезпечення.

Свої методичні розробки для апробації у закладах фахової передвищої освіти презентував викладач, претендент на присвоєння педагогічного звання «викладач-методист», Рябчун Ярослав (Остерський фаховий коледж будівництва та дизайну).

Фотоальбом: Засідання ОМО викладачів загально-технічних, спеціальних дисциплін та інформатики

Смущенко І.А., методист Ради директорів

Категорія: новини | Переглядів: 164 | Додав: superio | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz