РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 21:53
Головна » 2019 » Листопад » 6 » Засідання обласного методичного об’єднання викладачів обліково-економічних дисциплін
12:40
Засідання обласного методичного об’єднання викладачів обліково-економічних дисциплін

Економіка – єдина галузь, у якій людина може отримати Нобелевську премію за абсолютно протилежні твердження. (Ю. Чифілєв, український економіст)

05 листопада 2019 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ проведено методичне об’єднання викладачів обліково-економічних дисциплін.

Засідання відкрила керівник методичного об’єднання Поцелуйко І.В., яка окреслила основні напрямки роботи та методичні завдання на 2019-2020 н.р.

Учасником заходу стала Михайленко О.В., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної роботи ЧНУ «Чернігівський колегіум». Оксана Володимирівна розповіла колегам про тенденції розвитку вищої освіти в Україні в контексті Болонського процесу, стратегічною метою якого є створення Європейського простору вищої освіти, конкурентоспроможного та привабливого як для самих європейців, так і для студентів з усіх куточків світу.

Поцелуйко І.В., голова методичного об’єднання, поінформувала про науково-практичну конференцію «Соціально-трудові відносини в Україні: особливості становлення і перспективи розвитку», яка відбудеться 5 грудня 2019 року в Коледжі транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ. Ірина Володимирівна запросила всіх присутніх взяти участь у конференції та підготувати тези доповідей.

Викладач Коледжу економіки і технологій ЧНТУ Петровська В.О. презентувала методичні розробки для апробації у закладах області.

Запровадження технологій диференційованого навчання в закладах освіти стає все більш актуальним, оскільки таке навчання створює умови, за яких кожен студент оволодіває рівнем професійної підготовки, що відповідає його можливостям. На практичних прикладах з власного досвіду Лісова М.А., викладач Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ, продемонструвала застосування індивідуального та диференційованого підходу до викладання обліково-економічних дисциплін.

Окрім того, під час заходу викладачі ділились власним досвідом роботи, обмінювались думками щодо вирішення актуальних проблем, що були озвучені в ході роботи засідання методичного об’єднання.

Зустріч була цікавою та продуктивною, усі присутні отримали корисну інформацію та збагатили свій досвід.

Фотоальбом: Засідання обласного методичного об’єднання викладачів обліково-економічних дисциплін

Смущенко І.А., методист Ради директорів

Категорія: новини | Переглядів: 325 | Додав: superio | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz