РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 18.04.2024, 04:00
Головна » 2019 » Листопад » 12 » Засідання обласного методичного об'єднання викладачів інформатики та програмування
17:15
Засідання обласного методичного об'єднання викладачів інформатики та програмування

7 листопада 2019 року на базі Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД згідно з планом відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та програмування ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області (керівник Моришев Ю.Ю.).

Від імені голови Ради директорів всіх присутніх привітала методист Ради директорів Смущенко І.А.

Засідання відкрила Рославець Л.М., заступник директора з навчальної роботи Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД, яка привітала учасників методоб’єднання в стінах навчального закладу, охарактеризувала діяльність коледжу, особливості, проблеми та перспективи організації навчально-виховного процесу, ознайомила гостей з навчально-методичним забезпеченням.

Моришев Ю.Ю., голова ОМО, ознайомив присутніх із завданнями та окреслив перспективи роботи методичного об’єднання на 2019-2020 навчальний рік з урахуванням змін, що постійно відбуваються в освітній галузі. Члени методичного об’єднання обговорили та затвердили план роботи.

Різні способи вивчення мов програмування запропонував Покришень Д.А., кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри інформатики та ІКТ в освіті ЧОІППО ім. К.Д. Ушинського. Також Дмитро Анатолійович запросив колег прийняти участь у науково-практичній Інтернет-конференції «Інформаційні технології в освітньому процесі 2019», яка відбудеться 9-15 грудня 2019 року. Всі бажаючі мають змогу виступити з доповідями і повідомленнями, продемонструвати власні програмні розробки, електронні та інформаційні ресурси, інноваційні продукти.

Єршова Л.В., викладач вищої категорії Прилуцького агротехнічного коледжу, розповіла про пріоритетні напрями роботи зі створення в коледжі сприятливих умов для особистісного та професійного зростання майбутніх фахівців. Наголосила на важливості зосередження на посиленні практичної спрямованості навчання.

Малиновська Н.Б., викладач Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД, поділилася досвідом підготовки студента до Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації України., проаналізувала завдання та надала методичні рекомендації щодо підготовки.

Голова методичного об’єднання Моришев Ю.Ю. прозвітував про роботу Всеукраїнського методичного об'єднання викладачів інформатики та комп'ютерних технологій закладів фахової передвищої освіти, яке відбулося в Харкові 17-18 жовтня 2019 року на базі Харківського радіотехнічного коледжу.

Засідання завершилося обговоренням підготовки та проведення профільних олімпіад.

Фотоальбом: Засідання ОМО викладачів інформатики та програмування

Смущенко І.А., методист Ради директорів

Категорія: новини | Переглядів: 334 | Додав: superio | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz