РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 02.05.2024, 04:54
Головна » 2021 » Листопад » 12 » Засідання методичного об’єднання викладачів англійської мови
13:09
Засідання методичного об’єднання викладачів англійської мови

11 листопада 2021 року на платформі Zoom проведено засідання методичного об’єднання викладачів англійської мови ЗФПО Чернігівської області.

Засідання відкрила голова методичного об’єднання Івашенцева Євгенія, яка окреслила основні напрями роботи та методичні завдання на 2021-2022н.р., а також ознайомила з питаннями, винесеними на порядок денний.

Навчання може бути цікавим та ефективним! Ця думка стала лейтмотивом зустрічі. Особливістю дистанційного навчання є зменшення зовнішнього впливу на мотивацію й зростання ролі внутрішньої мотивації навчальної діяльності. Звісно, дистанційне навчання не може замінити традиційне спілкування в процесі вивчення іноземної мови, але може суттєво доповнити його. Викладачі змушені підтримувати стимул-реакції до навчання, постійно створюючи ситуацію успіху, передбачати й використовувати добір навчального матеріалу з урахуванням зони найближчих інтересів слухачів із різною базовою підготовкою й різними навичками виконання розумових операцій.

Електронні засоби, платформи, сервіси й технології дозволяють створювати інтерактивні вправи, що сприяють активності й самостійності того, хто навчається. Обмін знаннями, враженнями й контентом не тільки створює віртуальне навчальне середовище, а й є засобом підвищення мотивації студентів до навчання.

Цікавою та змістовною була доповідь Колесник Тетяни, викладача ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України», яка презентувала свій досвід впровадження методів геймофікації на заняттях з іноземної мови. Також пані Тетяна зробила огляд найбільш корисних та цікавих інтернет-ресурсів і додатків для вивчення англійської, які стануть у пригоді викладачам та їх студентам. Серед них: Whitebord.fi, ігровий ресурс Baamboozle, Linguahouse, CoolEnglish, MesEnglish, Flo-Joe, English Revealed, eLLLo та інші.

Учасники засідання поділилися своїми підборками якісних ресурсів.

Свої методичні розробки для апробації у закладах області презентувала викладач-претендент на присвоєння педагогічного звання «викладач-методист» Івжак Наталія (ВСП «Фаховий коледж економіки і технологій НУ «Чернігівська політехніка»).

Зустріч була цікавою та продуктивною, усі присутні отримали корисну інформацію та збагатили свій досвід.

Фотоальбом: Засідання методичного об’єднання викладачів англійської мови

Смущенко І.А., методист Ради директорів

Категорія: новини | Переглядів: 168 | Додав: superio | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz