РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 05:15
Головна » 2019 » Березень » 13 » Засідання методичного об'єднання викладачів іноземної мови
11:15
Засідання методичного об'єднання викладачів іноземної мови

Intelligence is in the head, not in the age

12 березня 2019 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів іноземної мови ЗВО І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області.

Засідання пройшло у новому форматі – форматі Education Café. Ця інноваційна модель зустрічі дозволяє в затишній, приємній атмосфері об’єднати викладачів і студентів та призводить до плідної колаборації.

Учасники засідання підвели підсумки апробації методичних розробок Довгорук Лариси Петрівни, викладача Новгород-Сіверського медичного училища. Були обговорені та затверджені рецензії. Зі схвальними відгуками виступили: Балюнова М.О., викладач Чернігівського музичного коледжу ім. Л. Ревуцького, Загорулько М.А., викладач Чернігівського базового медичного коледжу, Первушина І.І., викладач Ніжинського медичного коледжу, Гуз Ю.В., викладач Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ. Одноголосно прийнято схвалити методичні розробки викладача та рекомендувати їх до використання в закладах вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації.

В рамках ОМО проведено «Лінгвістичний брейн-ринг» серед студентів ЗВО І-ІІ р.а Чернігівської області. Мета якого: навчити студентів сприймати та розуміти іншомовне мовлення на слух, розвивати вміння усного спілкування, розвивати мовну здогадку та логічне мислення, виховувати розуміння важливості володіння іноземною мовою як засобом спілкування, виховувати інтерес та повагу до культури англомовного світу. В інтелектуальній грі взяли участь студенти з 15 коледжів області. Приємно відмітити, що учасники продемонстрували здатність відповідати на комплексні запити та вміння мобілізувати ресурси для вирішення нетипових завдань з урахуванням поточного контексту. Також показали високий рівень знань англійської мови, історії та культури Великої Британії. За активну участь у грі сертифікатами учасника нагороджені всі студенти.

Голова ОМО Івашенцева Є.Г. та викладачі іноземної мови області підвели підсумки роботи методичного об’єднання за 2018-2019 н.р. та обговорили напрямки роботи на наступний навчальний рік.

Фотоальбом: Засідання методичного об'єднання викладачів іноземної мови

Смущенко І.А., методист Ради директорів

Категорія: новини | Переглядів: 426 | Додав: superio | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz