РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 28.04.2024, 05:44
Головна » 2021 » Червень » 18 » Спільне засідання Обласної методичної секції заступників директорів з навчальної роботи та МО завідувачів відділень
15:35
Спільне засідання Обласної методичної секції заступників директорів з навчальної роботи та МО завідувачів відділень

16 червня 2021 року на платформі Zoom відбулося спільне засідання Обласної методичної секції заступників директорів з навчальної роботи та МО завідувачів відділень ЗФПО Чернігівської області.

Нараду відкрила Ілляшенко Л.О., голова методичної секції заступників директорів з навчальної роботи, яка ознайомила з питаннями, винесеними на порядок денний.

Дронь В.В., заступник директора з навчальної роботи Прилуцького технічного фахового коледжу виступила з доповіддю на тему «Актуальні питання розробки та впровадження документів щодо організації освітнього процесу підготовки фахового молодшого бакалавра».

Про організацію роботи закладу щодо вибіркової складової навчального плану для забезпечення можливості здобувачів освіти обирати самостійно освітні компоненти розповіла Ілляшенко Л.О., заступник директора з навчальної роботи ВСП «Фаховий коледж економіки і технологій НУ «Чернігівська політехніка».

Смущенко І.А., методист Ради директорів Чернігівської області нагадала про можливість міжнародного стажування за участі та сприянням Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти ДЗВО «УМО» НАПН Укрвїни з метою залучення до кращих світових освітніх практик, підвищення конкурентоспроможності студентів та викладачів, інтеграції міжнародного аспекту у викладання та сервісні функції фахової передвищої освіти.

Колеги обмінялися думками щодо вирішення актуальних проблем, які були озвучені в ході роботи засідання та обговорили напрями роботи на наступний навчальний рік.

Фотоальбом: Cпільне засідання заступників директорів з навчальної роботи та завідувачів відділень

Смущенко І.А., методист Ради директорів

Категорія: новини | Переглядів: 187 | Додав: superio | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz