РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 18:20
Головна » 2021 » Червень » 18 » Онлайн-засідання Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Чернігівської області
16:37
Онлайн-засідання Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Чернігівської області

18 червня 2021 року на платформі Zoom відбулося чергове онлайн-засідання Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Чернігівської області.

Нараду відкрив Віктор Радченко, голова Ради директорів ЗФПО Чернігівської області, який ознайомив з питаннями порядку денного.

У роботі засіданні взяли участь начальник Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації Микола Конопацький та Олена Тяпка, провідний спеціаліст відділу професійної, вищої освіти і науки Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації. У своєму виступі Микола Конопацький наголосив, що розвиток ринку праці, зростання вимог до якості підготовки фахівця визначає необхідність комплексного підходу до системи професійної орієнтації молоді. Саме тому головною метою профорієнтаційної роботи закладів фахової передвищої освіти є посилення усіма доступними методами конкурентоспроможності.

Начальник Управління освіти і науки зазначив, що необхідно звернути увагу на створення сприятливого інклюзивного середовища з метою залучення молоді з особливими освітніми потребами до здобуття майбутньої професії.

Продовжив тему профорієнтаційної роботи Віктор Радченко, голова Ради директорів, який поділився своїми думками з приводу підвищення ефективності, удосконалення змісту, форм та методів проведення профорієнтаційної роботи. Віктор Миколайович також зауважив, що важливу роль у проведенні вступної компанії відіграє своєчасне, повне, зручне у пошуку та наглядне наповнення сайту та соціальних сторінок закладу( Facebook, Instagram, Telegram).

Учасники наради обговорили деякі правові, організаційні, фінансові засади функціонування коледжів у системі фахової передвищої освіти. А саме, акредитацію освітньо-професійних програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів фахової передвищої освіти та питання про оплату за навчання.

Були підведені підсумки роботи обласних методичних об’єднань.

За підсумками розглянутих питань зроблені узагальнення та надані рекомендації.

Фотоальбом: Онлайн-засідання Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Чернігівської області

Смущенко І.А., методист Ради директорів

Категорія: новини | Переглядів: 201 | Додав: superio | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz