РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 02.05.2024, 09:17
Головна » 2021 » Листопад » 8 » Обласне методичне об’єднання викладачів обліково-економічних дисциплін
17:44
Обласне методичне об’єднання викладачів обліково-економічних дисциплін

04 листопада 2021 року на платформі Zoom проведено Обласне методичне об’єднання викладачів обліково-економічних дисциплін.

Засідання відкрила голова методичного об’єднання Поцелуйко Ірина, яка окреслила основні напрями роботи та методичні завдання на 2021-2022 н.р., а також ознайомила з питаннями, винесеними на порядок денний. Пані Ірина поінформувала про проведення в листопаді 2021 року на базі ВСП «Фаховий коледж транспорту та комп’ютерних технологій НУ «Чернігівська політехніка» Всеукраїнської науково-практичної конференції «Методи управління в умовах трансформації суспільних відносин» та запросила всіх присутніх взяти участь у конференції та підготувати тези доповідей.

Свої методичні розробки для апробації у закладах області презентували викладачі, претенденти на присвоєння педагогічного звання «викладач-методист»: Науменко Ольга (ВСП «Бобровицький фаховий коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової НУБіП України»), Філоненко Олена та Дідусенко Світлана (ВСП «Фаховий коледж економіки і технологій НУ «Чернігівська політехніка»).

Учасником заходу стала Янченко Тамара, доктор педагогічних наук, доцент, професор кафедри соціальної роботи та освітніх і педагогічних наук Національного університету «Чернігівський колегіум» ім. Т.Г. Шевченка, яка виступила з доповіддю на тему: «Інноваційна діяльність викладача в умовах модернізації освіти». Інновацію в освіті розглядають як реалізоване нововведення – у змісті, методах, прийомах і формах навчальної діяльності та виховання особистості (методиках, технологіях), у змісті і формах організації управління освітньою системою, а також в організаційній структурі закладів освіти, у засобах навчання та виховання і в підходах до соціальних послуг в освіті, що суттєво підвищує якість, ефективність та результативність навчально-виховного процесу. Тамара Василівна в своїй промові зупинилася на термінологічній системі освітніх інновацій.

Крім того, під час заходу викладачі ділились власним досвідом роботи на дистанційних платформах, обмінювались думками щодо вирішення актуальних проблем, що були озвучені в ході роботи засідання методичного об’єднання.

Фотоальбом: Обласне методичне об’єднання викладачів обліково-економічних дисциплін

Смущенко І.А., методист Ради директорів

Категорія: новини | Переглядів: 149 | Додав: superio | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz