РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 02.05.2024, 09:08
Головна » 2021 » Листопад » 8 » Методичне об’єднання викладачів історії та суспільних дисциплін
17:44
Методичне об’єднання викладачів історії та суспільних дисциплін

04 листопада 2021 року на платформі Zoom проведено методичне об’єднання викладачів історії та суспільних дисциплін.

Засідання відкрила голова методичного об’єднання Кухаренко Ганна, яка окреслила основні напрями роботи та методичні завдання на 2021-2022н.р., а також ознайомила з питаннями, винесеними на порядок денний.

Учасником заходу стала Янченко Тамара, доктор педагогічних наук, доцент, професор кафедри соціальної роботи та освітніх і педагогічних наук Національного університету «Чернігівський колегіум» ім. Т.Г. Шевченка, яка виступила з доповіддю на тему: «Інноваційна діяльність викладача в умовах модернізації освіти». Інновацію в освіті розглядають як реалізоване нововведення – у змісті, методах, прийомах і формах навчальної діяльності та виховання особистості (методиках, технологіях), у змісті і формах організації управління освітньою системою, а також в організаційній структурі закладів освіти, у засобах навчання та виховання і в підходах до соціальних послуг в освіті, що суттєво підвищує якість, ефективність та результативність навчально-виховного процесу. Тамара Василівна в своїй промові зупинилася на термінологічній системі освітніх інновацій.

Поцелуйко Ірина, викладач ВСП «Фаховий коледж транспорту та комп’ютерних технологій» НУ «Чернігівська політехніка», керівник ОМО обліково-економічних дисциплін поінформувала про проведення 9 грудня 2021 року на базі ВСП «Фаховий коледж транспорту та комп’ютерних технологій НУ «Чернігівська політехніка» Всеукраїнської науково-практичної конференції «Напрями розвитку внутрішнього ринку України в умовах конкуренції» та запросила всіх присутніх взяти участь у конференції та підготувати тези доповідей.

Вихор Ірина, викладач Козелецького фахового коледжу ветеринарної медицини БНАУ, поділилася педагогічними наробками з власного досвіду, а саме розповіла про інноваційні методи навчання на заняттях з історії та суспільних дисциплін.

Кандидат історичних наук, викладач Ніжинського фахового медичного коледжу Гулак Інна презентувала лекцію «Податкова політика Російської імперії середини ХІХ – початку ХХ ст. (на матеріалах Чернігівської губернії).

Крім того, під час заходу викладачі ділились власним досвідом роботи на дистанційних платформах, обмінювались думками щодо вирішення актуальних проблем, що були озвучені в ході роботи засідання методичного об’єднання.

Фотоальбом: Методичне об’єднання викладачів історії та суспільних дисциплін

Смущенко І.А., методист Ради директорів

Категорія: новини | Переглядів: 151 | Додав: superio | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz