РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 17:09
Головна » 2013 » Грудень » 20 » Засідання Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області
17:41
Засідання Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області

   Засідання Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області

  На базі Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка 19 грудня 2013 року відбулося засідання Ради директорів І-ІІ р.а. Чернігівської області. Робота розпочалась з міжвузівської науково-практичної конференції «Педагогічна освіта у ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації: реалії сьогодення та перспективи розвитку». З доповіддю «Нормативно-правова база діяльності педагогічних ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації в сучасних умовах» виступила Божко О.А., головний спеціаліст Департаменту вищої освіти МОН України. Начальник відділу змісту та технологій навчання молодших спеціалістів відділення науково-методичного забезпечення вищої освіти Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОН України Котоловець Л.О. розповіла про навчально-методичне забезпечення освітнього процесу педагогічних ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації та дала ґрунтовні відповіді на запитання директорів. Досвідом інновацій в системі виховної роботи як засобу реалізації компетентнісного підходу у підготовці фахівців поділилася Ісмаілова Н.І., заступник директора з гуманітарної освіти і виховання Бердичівського педагогічного коледжу. У нараді взяв участь та виступив Глузд В.І., начальник відділу вищих навчальних закладів, науки та кадрової роботи управління освіти ОДА Чернігівської області
  Директор Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім.І.Я.Франка Попенко О.М. виступила з доповіддю «Особливості діяльності вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації в умовах реформування освіти» та презентувала досвід роботи навчального закладу. В рамках презентації відбулися майстер-класи: з підготовки студентів до використання електронних освітніх ресурсів у професійній педагогічній діяльності; з еколого- натуралістичної та краєзнавчої дослідно-пошукової роботи як засобу соціалізації майбутніх педагогів; з методів застосування ІКТ в навчально-виховному процесі коледжу та забезпечення освітнього процесу у ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації підручниками та навчальними посібниками.
  Учасники засідання мали можливість відвідати такі виставки Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я. Франка : публікацій та науково-методичних матеріалів викладачів, науково-дослідницьких робіт і публікацій студентів, художньо- творчих робіт та виробів декоративно-прикладного мистецтва студентів , виставку «Збережи ялинку».
  Дуже щирим та зворушливим було вітання студентів коледжу зі святом Святого Миколая.
      >>> фото дивіться у фотоальбомі (фото з сайту Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я. Франка)<<<
Категорія: новини | Переглядів: 674 | Додав: superio | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Створити безкоштовний сайт на uCoz