РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 12:02
Головна » 2020 » Лютий » 28 » Засідання ОМО викладачів математики та проведення обласного етапу ХI Всеукраїнської олімпіади
16:57
Засідання ОМО викладачів математики та проведення обласного етапу ХI Всеукраїнської олімпіади

27 лютого 2020 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів математики ЗВО І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області.

У рамках ОМО був проведений обласний етап ХІ Всеукраїнської олімпіади з математики серед студентів закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку молодших спеціалістів.

За рішенням журі переможцями стали:
І місце – Подкур Володимир Григорович, студент Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій;
ІІ місце – Дробишевська Юлія Петрівна, студентка Чернігівського кооперативного коледжу;
ІІІ місце – Рожець Ангеліна Сергіївна, студентка Чернігівського музичного коледжу ім. Л.М. Ревуцького;
ІІІ місце – Савенко Ангеліна Володимирівна, студентка Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД.

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!

Засідання продовжилося підведенням підсумків апробації методичних розробок Данилової М.В., викладача вищої категорії Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ та Жигун Вікторії Григорівни, викладача вищої категорії Прилуцького агротехнічного коледжу.

Петриченко Н.О. та Демченко І.В., викладачі математики ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж» провели надзвичайно цікавий і захоплюючий семінар-тренінг на тему «Розвиток корпоративної культури шляхом тренінгу по побудові дружнього колективу, об’єднаного та згуртованого спільною ідеєю», метою якого є стимулювання колективного духу, розвиток творчих здібностей педагогів і, звичайно, створення гарного настрою.

Викладач математики Ніжинського коледжу культури і мистецтв ім. М. Заньковецької Писаренко Н.О. поділилася власним досвідом формування мотивації навчальної діяльності студентів у групах нематематичних профілів на прикладі вивчення показникової та логарифмічної функції. Тему мотивації продовжила Клиго К.І., викладач математики Чернігівського медичного коледжу, яка надала поради, як мотивувати вивчати математику саме студентів медичних закладів.

В рубриці «Математична скарбничка» Горова А.М., викладач Чернігівського кооперативного коледжу, розповіла про важливість використання задач прикладного спрямування в курсі «Математики» і «Вищої математики». Були наведені приклади економічних задач з різних тем, таких як «Використання простих та складних відсотків», «Розв’язання систем лінійних рівнянь», «Елементи лінійного програмування». Також проведено аналіз прикладних задач ЗНО за 2017-2019 роки.

Керівник ОМО Данилова М.В. підвела підсумки роботи за 2019-2020 н.р. та провела анкетування щодо планування роботи у 2020-2021 н.р.

Фотоальбом: Засідання ОМО викладачів математики

Смущенко І.А., методист Ради директорів

Категорія: новини | Переглядів: 363 | Додав: superio | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz