РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 23.04.2024, 14:07
Головна » 2019 » Травень » 16 » Засідання обласної секції заступників директорів з навчальної роботи
15:00
Засідання обласної секції заступників директорів з навчальної роботи

На базі Коледжу економіки і технологій ЧНТУ 15 травня 2019 року згідно з планом проведено засідання обласної секції заступників директорів з навчальної роботи ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Засідання розпочалося з обговорення прийнятого в першому читанні законопроекту «Про фахову передвищу освіту», якій відкриває можливості перейти до нової системи координат в освітній сфері та здійснити важливий крок до цінностей Європейської цивілізації. Члени обласної секції заступників директорів з навчальної роботи обговорили питання щодо нормативної бази коледжів в умовах реформування освіти.

Минько О.Л., заступник директора з навчально-методичної та виховної роботи Чернігівського кооперативного коледжу Чернігівської облспоживспілки, розповіла про особливості надання робітничих професій у ВНЗ І-ІІ р.а. та поділилася досвідом щодо ліцензування.

У рамках засідання обласної секції заступників директорів з навчальної роботи викладач-методист Коледжу економіки і технологій ЧНТУ Ілляшенко Л.О. провела відкрите заняття з дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства» з теми «Правила подавання страв офіціантами з виконанням заключних операцій в присутності відвідувачів». Вид заняття – практична робота з елементами ділової гри.

Члени обласної секції відмітили, що заняття проведено на високому методичному рівні. Раціонально й дидактично грамотно визначена мета заняття, яка чітко випливає зі змісту навчального матеріалу, відповідає віковим та інтелектуальним особливостям студентів і несе в собі інформацію про кінцевий результат заняття. Вміло проведена мотивація навчальної діяльності студентів на всіх етапах заняття, що сприяє збудженню інтересу до творчої діяльності. Навчальний матеріал пов'язано з виробничим оточенням. Вдало та професійно підібрано завдання для роботи, розподілено ролі. Процеси фламбування та змішування продемонстровано з дотриманням естетичних, санітарних, протипожежних вимог.

Присутні високо оцінили техніку роботи, презентацію та смакові якості страв.

Ухвалили, що заняття викладача Ілляшенко Л.О. повністю відповідав вимогам навчальної програми та змісту поставлених завдань.

Голова обласної секції заступників директорів з навчальної роботи, підвела підсумки роботи за рік та провела анкетування щодо пропозицій до плану роботи на 2019-2020 н.р.

Фотоальбом: Засідання обласної секції заступників директорів з навчальної роботи

Смущенко І.А., методист Ради директорів

Категорія: новини | Переглядів: 1286 | Додав: superio | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz