РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 02:56
Головна » 2020 » Лютий » 27 » Засідання обласного методичного об’єднання викладачів обліково-економічних дисциплін
19:55
Засідання обласного методичного об’єднання викладачів обліково-економічних дисциплін

Я завжди стверджував, що закони економіки – це закони життя!
(Філіп Уікстид, британський економіст)

26 лютого 2020 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ проведено методичне об’єднання викладачів обліково-економічних дисциплін (Керівник Поцелуйко І.В.).

Засідання відкрив Голова Ради директорів Радченко В.М., який наголосив на тому, що головним критерієм успішної діяльності викладача на шляху реалізації освітніх завдань з економіки є формування такої особистості випускника, яка створює собі роботу, а не шукає її, має здатність створювати власні світи і гармонійно себе в них почувати. Викладач повинен сприяти формуванню у студентів ринково-орієнтованого економічного світогляду, бази знань для вивчення прикладних фахових дисциплін, які ґрунтуються на економічній теорії.

Пахомова Т.М., к.е.н., доцент, викладач-методист Ніжинського коледжу культури і мистецтв ім. М. Заньковецької, презентувала доповідь: «Від ідеї до проекту!». Одним із сучасних методів самостійної роботи є воркшоп — це колективний навчальний захід, учасники якого отримують нові знання та навички в процесі групової роботи. Пахомова Т.М. разом із студентами Ніжинського коледжу культури і мистецтв ім. М. Заньковецької розробили бізнес-план по відкриттю власної справи за своєю професією та проаналізували етапи реєстрації ФОП.

Ренська І.В., викладач вищої категорії, методист Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД, виступила з доповіддю: «Методи формування у студентів професійних компетенцій». Актуальність проблеми компетентнісного підходу в освіті пов'язана з орієнтацією суспільства на вирішення завдань модернізації змісту освіти і підвищення рівня освіченості студентів. Ренська І.В. проаналізувала методи та підходи до формування основних професійних компетенцій у студентів.

Поцелуйко І.В., керівник методичного об’єднання викладачів обліково – економічних дисциплін та учасники засідання підвели підсумки проведення апробації методичних розробок викладача вищої категорії Коледжу економіки і технологій ЧНТУ Петровської В.О.

Викладачі коледжів, технікумів області обговорили напрями роботи на наступний навчальний рік.

Зустріч була продуктивною, усі присутні отримали корисну інформацію та збагатили свій досвід.

Фотоальбом: Засідання обласного методичного об’єднання викладачів обліково-економічних дисциплін

Смущенко І.А., методист Ради директорів

Категорія: новини | Переглядів: 459 | Додав: superio | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz