РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 21:33
Головна » новини

УВАГА!

Інформація про створення оперативного штабу щодо поселення у гуртожитки
абітурієнтів з АР Крим, Луганської та Донецької областей

При Раді директорів ВНЗ І-ІІ р.а. створено оперативний штаб для вирішення проблемних питань, що виникають в абітурієнтів з АР Крим, Луганської та Донецької областей під час організації поселення їх у гуртожитки для проходження додаткової сесії.


Сокол Михайло Вікторович
Директор коледжу економіки і технологій Чернігівського національного технологічного університету (вул. 50 років ВЛКСМ, 7, м. Чернігів)
Номери контактних телефонів: 0462 72-40-66, 067-264-98-14

Радченко Віктор Миколайович
Директор Чернігівського технікуму транспорту та комп’ютерних технологій (вул. Одинцова, 25, м. Чернігів)
Номери контактних телефонів: 04622 3-41-09, 050-385-66-44

Категорія: новини | Переглядів: 1430 | Додав: superio | Дата: 23.06.2014 | Коментарі (0)

   У відповідності до плану роботи Ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області 21 травня 2014 року на базі Сосницького сільськогосподарського технікуму бухгалтерського обліку відбулося засідання Ради директорів.
   Голова Ради директорів Радченко В.М. розповів про основні зміни та доповнення до проекту Закону України про вищу освіту. В обговоренні взяли участь всі директори.
   Директор Сосницького сільськогосподарського технікуму бухгалтерського обліку Борисенко Б.В. ознайомив присутніх з навчально-матеріальною базою закладу.
   З доповіддю про особливості формування і збереження здоров’я студентської молоді у ВНЗ виступила заступник директора технікуму з виховної роботи Смаглюк Н.А.
   Про підсумки проведення обласних конкурсів та олімпіад у 2013-2014 н.р. доповів Радченко В.М., голова Ради директорів.
   Керівники навчальних закладів обговорили питання проведення ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 880 | Додав: superio | Дата: 23.05.2014 | Коментарі (0)

   Згідно з планом роботи Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області 22 травня 2014 року на базі Чернігівського музичного училища ім. Л.Ревуцького проведено засідання обласної секції заступників директорів з навчальної роботи.
   Відкрив засідання голова Ради директорів Радченко В.М.
   З презентацією «Використання невербальних засобів передачі інформації у міжособистісних стосунках» виступила Лук’яненко Л.М., практичний психолог Чернігівського технікуму транспорту та комп’ютерних технологій.
   Лисенко Ю.В., заступник директора з навчальної роботи Сосницького сільськогосподарського технікуму бухгалтерського обліку, поділився досвідом організації навчально-методичного забезпечення виховного процесу у вищому закладі.
   Про специфіку навчально-виховного процесу у Чернігівському музичному училищі ім. Л.Ревуцького розповів заступник директора училища з навчальної роботи Лозневий О.М. Директор Суховерськи ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 617 | Додав: superio | Дата: 23.05.2014 | Коментарі (0)

   У відповідності до плану роботи Ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області 16 травня 2014 року на базі Чернігівського юридичного коледжу пенітенціарної служби України відбулося засідання обласної секції заступників директорів з виховної роботи. Відкрив засідання голова Ради директорів Радченко В.М.
   Заступник начальника коледжу з навчальної роботи Чебоненко В.М. розповів про організацію та забезпечення навчально-виховного процесу закладу.
   Заступник начальника коледжу по роботі з персоналом Жабінський В.М. ознайомив присутніх з матеріально-технічною базою юридичного коледжу.
   Про організацію та проведення культурно-масової та просвітницької роботи серед курсантів та студентів коледжу розповіла Богатенко І.В., старший інспектор з культурно-масової роботи.
   Старший психолог Ющенко С.П. розкрила особливості соціально- психологічного супроводу навчально-виховного процесу у Чернігі ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 598 | Додав: superio | Дата: 16.05.2014 | Коментарі (0)

   Згідно з планом роботи Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області 16 квітня 2014 року на базі Чернігівського технікуму транспорту та комп’ютерних технологій проведено обласний етап VІІІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки, а також засідання ОМО викладачів інформатики та програмування. В обласному етапі олімпіади взяли участь студенти 13 навчальних закладів області. За рішенням журі переможцями стали:
   І місце – Нечай Євгеній, студент Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка;
   ІІ місце – Савченко Володимир, студент Чернігівського кооперативного технікуму;
   ІІ місце – Ліскович Андрій, студент Сосницького сільськогосподарського технікуму бухгалтерського обліку;
   ІІІ місце – Горбань Максим, студент Прилуцького агротехнічного коледжу.
Вітаємо переможців!

    ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 736 | Додав: superio | Дата: 17.04.2014 | Коментарі (0)

   На базі Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД 10 квітня 2014 р. проведено засідання обласного об’єднання методистів, в роботі якого взяли участь представники 10 ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області. Директор коледжу Гайдей О.О. привітав учасників зібрання та побажав їм плідної роботи. Методист Ради директорів Сарафанова Т.В. вручила Подяки Ради директорів за активну участь у роботі ОМО Рославець Л.М., методисту Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД та Минько О.Л., методисту Чернігівського кооперативного технікуму. Керівник ОМО Рославець Л.М. розповіла про науково-методичне забезпечення процесом виявлення, розвитку, вивчення, узагальнення та впровадження перспективного педагогічного досвіду в навчально-виховний процес. Методисти підвели підсумки та визначили переможців обласного конкурсу на кращу методичну розробку «Педагогічна знахідка» в номінації «Виховна робота». Переможцями стали:
   І місце ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 708 | Додав: superio | Дата: 11.04.2014 | Коментарі (0)

   Другого квітня 2014 року на базі Коледжу економіки і технологій ЧНТУ Радою директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області проведений ІІІ обласний огляд-конкурс студентської творчості «Студентська весна 2014»..
   В конкурсі взяли участь 9 навчальних закладів і близько 200 учасників.
      >>> фотоальбом: Студентська весна 2014 <<<
      >>> фото високої якості можна завантижити тут: архів фото (~ 400 Мб) та архів фото (~ 1 450 Мб) <<<
   Професійне журі, яке складалося із викладачів Ніжинського училища культури і мистецтв ім. М.Заньковецької та ... Читати далі »
Категорія: новини | Переглядів: 1013 | Додав: superio | Дата: 04.04.2014 | Коментарі (0)

   Згідно плану роботи на базі Чернігівського технікуму транспорту та комп’ютерних технологій 14 березня 2014 року відбулося засідання ОМО викладачів іноземної мови. Методист Ради директорів Сарафанова Т.В. вручила подяки за активну участь у роботі ОМО таким викладачам: Балюновій С.А.(Чернігівське музичне училище ім. Л.Ревуцького), Помігуєвій Л.П.(Прилуцький гуманітарно-педагогічний коледж ім. І.Я.Франка), Богушевич Н.В., ст.. викладачу кафедри педагогіки та методики викладання іноземних мов Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г.Шевченка. Семінар з теми: «Формування потенційного словника в читанні та аудіюванні студентів» був проведений Богушевич Н.В. Члени ОМО розглянули методичні розробки викладачів іноземної мови, що надійшли на конкурс «Педагогічна знахідка» та визначили переможців, а саме:
В номінації «Навчальні посібники»:
   І місце – Помігуєва Н.В., викладач Прилуцького гуманітарно- педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка; ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 740 | Додав: superio | Дата: 18.03.2014 | Коментарі (0)

   13 березня 2014 року на базі Чернігівського технікуму транспорту та комп’ютерних технологій проведено планове засідання ОМО викладачів фізики та астрономії.

   Подяки за активну участь у роботі ОМО було вручено викладачам: Піщелі В.О. (Прилуцький агротехнічний коледж) та Луцюку Л.П. (Остерський коледж будівництва та дизайну). Члени ОМО підвели підсумки апробації методичних розробок Сухицького Ю.В., викладача Чернігівського технікуму транспорту та комп’ютерних технологій, та одноголосно рекомендували їх до використання у вищих навчальних закладах. Викладач Прилуцького агротехнічного коледжу Дронь В.В. виступив з теми: «Як бінарні заняття сприяють творчому розвитку студентів». Керівник ОМО Марінець І.С. розповіла про методичне забезпечення предметів фізика та астрономія у навчальному закладі. Викладач Остерського коледжу будівництва та дизайну Луцюк Л.П. презентував колегам свою книгу «Срібні дзвони».

    ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 710 | Додав: superio | Дата: 14.03.2014 | Коментарі (0)

   Згідно плану роботи на базі Чернігівського технікуму транспорту та комп’ютерних технологій 13 березня 2014 року відбулося засідання ОМО викладачів біології та географії. Методист Ради директорів Сарафанова Т.В. вручила подяки за активну участь у роботі ОМО таким викладачам: Муляр Н.М. (Прилуцький агротехнічний коледж), Медвідь С.А. та Шелупець В.В. (Чернігівський технікум транспорту та комп’ютерних технологій). Про особистісно-орієнтоване навчання при викладанні природничих дисциплін розповіла Муляр Н.М., викладач Прилуцького агротехнічного коледжу. Викладач Борзнянського сільськогосподарського технікуму Кушнір М.А. та викладач Чернігівського технікуму транспорту та комп’ютерних технологій Шелупець В.В. поділилися досвідом використання мультимедійних презентацій на заняттях з природничих дисциплін. З цікавою лекцією на тему: «Здоров’я – цінність нашого життя» виступила Сименюк Л.А., лікар Клініки дружньої до молоді. Керівник ОМО викладачів біології та географії Кузьомка ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 681 | Додав: superio | Дата: 14.03.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 25 26 27 28 29 ... 33 34 »
Створити безкоштовний сайт на uCoz