РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 17:04
Головна » новини

   На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій 10 листопада 2014 року проведено засідання ОМО викладачів загальнотехнічних та спеціальних дисциплін.

   Керівник ОМО Судініна Н.Б., ст. викладач загальнотехнічних дисциплін Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ, ознайомила присутніх з планом роботи, складеним за результатами анкетування викладачів. З доповіддю: «Методика проведення нестандартних занять» виступила Ренська І.В., викладач Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД. Досвідом взаємовідвідувань занять та методики аналізу поділилася Мороз Л.А., завідувач відділенням Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД. Викладач, завідувач денним відділенням Чернігівського музичного училища ім. Л. Ревуцького Драгель С.М. розповів про концепцію вивчення дисциплін суспільно-гуманітарного циклу в умовах реформування освіти.

    ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 559 | Додав: superio | Дата: 10.11.2014 | Коментарі (0)

   Відповідно до плану роботи 06 листопада 2014 року на базі Прилуцького медичного училища відбулось засідання Ради директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області.

   Про підсумки завершення 2013-2014 н.р., вступної кампанії 2014 року та завдання на 2014-2015 н.р. доповів голова Ради директорів, директор Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Радченко В.М. Директори затвердили план роботи Ради на 2014-2015 н.р., узгодили та затвердили результати рейтингу оцінювання основної діяльності вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації за 2013-2014 н.р. Присутні обговорили проблеми реалізації Закону України «Про вищу освіту» в технікумах та коледжах. З доповіддю: «Формування професійної компетентності майбутніх фахівців» виступив директор Прилуцького медичного училища Рябоволенко В.М.

... Читати далі »
Категорія: новини | Переглядів: 707 | Додав: superio | Дата: 10.11.2014 | Коментарі (0)

   30 жовтня 2014 року на базі Чернігівського технікуму транспорту та комп’ютерних технологій відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів української мови та літератури, світової літератури ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області.

   Відкрив засідання Голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Радченко В.М. та побажав словесникам творчих успіхів.

   Голова обласного методичного об’єднання викладачів української мови та літератури, світової літератури ВНЗ І-ІІ р.а. Ющенко В.В. представила на обговорення перспективний план роботи ОМО на 2014-2015н.р., ознайомила присутніх із порядком проведення студентських конкурсів та олімпіади, обласного конкурсу «Педагогічна знахідка» серед викладачів ВНЗ І-ІІ р.а. у номінації «Культурологія».

   Викладач Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу Лисенко О.В. презентувала на апробацію у вищих навчальних закладах мод ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 642 | Додав: superio | Дата: 31.10.2014 | Коментарі (0)

   На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 30 жовтня 2014 року проведено засідання ОМО викладачів історії та суспільних дисциплін.

   Викладачі обговорили та затвердили план роботи обласного методичного об’єднання на 2014-2015 н.р. Керівник ОМО Кухаренко Г.М., ознайомила присутніх з Положенням про обласний конкурс на кращу методичну розробку «Педагогічна знахідка» в номінації «Соціологія».

   Про міжпредметні зв’язки у вивченні історії та суспільних дисциплін, як засобу розвитку творчих здібностей студентів розповів Олійник В.Г., викладач Новгород-Сіверського медичного училища. Презентацію методичних розробок з історії на тему: « Проблемно-діалогічний метод у вивченні історії» провів викладач Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Подтергер О.М. Цікавою знахідкою для присутніх стала інтелектуальна гра «Козацькі розваги», яку провела зі студентами Дедович Д.В., викладач Коледжу транспорту та комп’ютерних техн ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 553 | Додав: superio | Дата: 31.10.2014 | Коментарі (0)

   На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 23 жовтня 2014 року проведено засідання ОМО викладачів математики.

   Викладачі обговорили та затвердили план роботи обласного методичного об’єднання на 2014-2015 н.р. Керівник ОМО Подгорнова Т.М., завідувач відділення, викладач математики Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ, ознайомила присутніх з Положенням про обласний конкурс на кращу методичну розробку «Педагогічна знахідка» в номінації «Математика». Лось В.М., кандидат фізико-математичних наук, доцент ЧНТУ, провів педагогічний практикум з теми: «Удосконалення системи підготовки студентів до участі у Всеукраїнських олімпіадах з математики серед ВНЗ І-ІІ р.а. Методика розв’язування олімпіадних задач». Викладач математики Бобровицького коледжу економіки та менеджменту Шимко В.М. поділилася досвідом роботи з теми: «Впровадження різноманітних форм і методів навчан ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 859 | Додав: superio | Дата: 23.10.2014 | Коментарі (0)

   На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 21 жовтня 2014 року проведено засідання ОМО викладачів інформатики та програмування ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

   Керівник ОМО Моришев Ю.Ю., завідувач відділення, викладач інформатики та обчислювальної техніки Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ виніс на обговорення план роботи на 2014-2015 н.р. та ознайомив присутніх з вимогами проведення обласного конкурсу на кращу методичну розробку «Педагогічна знахідка» в номінації «Інформатика та програмування». Про методику розв’язання олімпіадних задач в середовищі MSExcel розповіла Тихоненко О.О., ст.. викладач кафедри природничо-математичних дисциплін ЧОІППО. Досвідом з питань методики підготовки студентів до участі в олімпіадах з інформатики та комп’ютерної техніки поділилися Іштукін В.В., викладач Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка та Рудя Т.М., викладач Сосницького сільськогосподарського технікуму ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 525 | Додав: superio | Дата: 21.10.2014 | Коментарі (0)

   На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 16 жовтня 2014 року проведено засідання ОМО викладачів іноземної мови.

   В рамках апробації у вищих навчальних закладах області відбулась презентація методичних розробок викладача англійської мови Остерського коледжу будівництва та дизайну Нікітіної Н.Л. з теми: «Інструктивно-технологічні картки для проведення практичних занять» . Кулик І.М., викладач англійської мови Прилуцького агротехнічного коледжу провела презентацію з теми: «Активізація навчально-пізнавальної діяльності студентів інноваційними методами і прийомами інтегрованого навчання під час проведення бінарних занять» Досвідом використання прийомів при навчанні діалогічного мовлення поділилася Гуз Ю.В., викладач англійської мови Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій. З повідомленням про методи та прийоми дистанційного навчання розповіла викладач англійської мови Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій Івашенцева Є.Г. Ке ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 593 | Додав: superio | Дата: 17.10.2014 | Коментарі (0)

   У відповідності до плану роботи Ради директорів 15 жовтня 2014 року на базі Чернігівського кооперативного технікуму проведено засідання ОМО методистів.

   До початку наради учасники мали можливість ознайомитись з виставкою «Кожен має право знати свої права». З відкриттям засідання методистів привітала директор Чернігівського кооперативного технікуму Анопрієнко В.О. та методист Ради директорів Сарафанова Т.В. Викладач психологічних дисциплін технікуму Мозговий В.І. провів тренінг «Психогеометричний малюнок людини». Про впровадження компетентнісного підходу у процесі підготовки молодшого спеціаліста розповіла Трофимішина Т.М., методист Чернігівського базового медичного коледжу. Завідувач навчально-методичним кабінетом Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка Юрченко Н.М. виступила з презентацією на тему: «Науково-дослідницька робота студентів як умова формування готовності майбутніх фахівців до інноваційн ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 538 | Додав: superio | Дата: 17.10.2014 | Коментарі (0)

   Згідно з планом роботи Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області 07 жовтня 2014 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ проведено засідання ОМО викладачів фізики та астрономії.

   З інтерактивною лекцією «Застосування невербальних способів спілкування» перед присутніми виступила Лук’яненко Л.М., практичний психолог Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ.

   Керівник ОМО Марінець І.С., викладач-методист Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ розповіла про проблеми організації і контролю самостійної роботи студентів з фізики та астрономії. З теми «Метод проектів в організації дослідницької діяльності як чинника розвитку творчих здібностей студентів» виступила Парафейник О.Г., викладач Ніжинського училища культури і мистецтв ім. М. Заньковецької. Викладачі обмінялися досвідом роботи з планування та ведення документації.

    ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 699 | Додав: superio | Дата: 07.10.2014 | Коментарі (0)

   На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 07 жовтня 2014 р. проведено засідання обласного методичного об’єднання викладачів біології, географії та екології.

   З інтерактивною лекцією «Застосування невербальних способів спілкування» перед присутніми виступила Лук’яненко Л.М., практичний психолог Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ. Про бінарні заняття як інноваційний метод формування мотивації студентів до навчання розповіла Палій С.О., викладач Ніжинського училища культури і мистецтв ім. М.Заньковецької. Відбулась презентація навчально-методичного посібника з географії «Загальна економіко-географічна характеристика світу», яку підготувала Кузьомка З.М., викладач Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ. Викладачі із задоволенням взяли матеріали для апробації у своїх навчальних закладах. Викладачі обговорили участь в обласному конкурсі на кращу методичну розробку «Педагогічна знахідка» в номінаціях: «Географія», ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 564 | Додав: superio | Дата: 07.10.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 24 25 26 27 28 ... 33 34 »
Створити безкоштовний сайт на uCoz