РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 21:39
Головна » 2020 » Листопад » 12 » Методичне об’єднання викладачів обліково-економічних дисциплін
15:04
Методичне об’єднання викладачів обліково-економічних дисциплін

10 листопада 2020 року на платформі Zoom проведено методичне об’єднання викладачів обліково-економічних дисциплін. До участі в конференції долучилися 17 учасників із закладів фахової передвищої освіти області.

Всіх присутніх привітав Радченко В.М., голова Ради директорів ЗФПО Чернігівської області. Віктор Миколайович відмітив доцільність та важливість методичних об’єднань в сучасних реаліях, адже завдяки їм ми маємо можливість обмінятися досвідом, виявити й поширити найбільш ефективні форми та методи дистанційної роботи, надати поради та підтримати один одного в ситуації, що склалася.

Продовжила роботу засідання голова методичного об’єднання Поцелуйко І.В., яка окреслила основні напрямки роботи та методичні завдання на 2020-2021 н.р., а також ознайомила з питаннями, винесеними на порядок денний.

Свої методичні розробки для апробації у закладах області презентували викладачі-претенденти на присвоєння педагогічного звання «викладач-методист»: О.В. Пальоха (Прилуцький технічний фаховий коледж) та Л.О. Мовчун (ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової»).

І.В. Поцелуйко, керівник ОМО обліково-економічних дисциплін, викладач ВСП «Фаховий коледж транспорту та комп’ютерних технологій» НУ «Чернігівська політехніка», поінформувала про проведення 20 листопада 2020 року на базі ВСП «Фаховий коледж транспорту та комп’ютерних технологій НУ «Чернігівська політехніка» Всеукраїнської науково-практичної конференції «Методи управління в умовах трансформації суспільних відносин». Ірина Володимирівна запросила всіх присутніх взяти участь у конференції та підготувати тези доповідей.

Учасником заходу стала Т.В. Янченко, доктор пед. наук, доцент, завідувачка кафедри педагогіки і методики викладання історії та суспільних дисциплін Національного університету «Чернігівський колегіум» ім. Т.Г. Шевченка, яка виступила з доповіддю на тему: «Дистанційне навчання: виклики часу». Тамара Василівна зупинилася на історії дистанційного навчання, яке вперше згадується ще в 1840 році та відмітила особливості дистанційних технологій навчання.

Крім того, під час заходу викладачі ділились власним досвідом роботи на дистанційних платформах, обмінювались думками щодо вирішення актуальних проблем, що були озвучені в ході роботи засідання методичного об’єднання.

Зустріч була цікавою та продуктивною, усі присутні отримали корисну інформацію та збагатили свій досвід.

Фотоальбом: Методичне об’єднання викладачів обліково-економічних дисциплін

Смущенко І.А., методист Ради директорів

Категорія: новини | Переглядів: 172 | Додав: superio | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz