РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 14:52
Головна » 2021 » Березень » 18 » Методичне об’єднання викладачів англійської мови
08:58
Методичне об’єднання викладачів англійської мови

15 березня 2021 року на платформі Zoom проведено методичне об’єднання викладачів англійської мови. До участі в конференції долучилися 22 педагогічних працівника закладів фахової передвищої освіти області.

Нараду відкрила методист Ради директорів Смущенко І.А. Продовжила роботу засідання голова методичного об’єднання Івашенцева Є.Г., яка ознайомила з питаннями, винесеними на порядок денний. Першим питанням було підведення підсумків апробації методичних розробок викладача-претендента на присвоєння педагогічного звання «викладач-методист»: Загорулько М.А. (КЗ «Чернігівський фаховий базовий медичний коледж»).

Члени ОМО обговорили та затвердили рецензії, які підготували: Гуз Ю.В., викладач ВСП «Фаховий коледж транспорту та комп’ютерних технологій НУ «Чернігівська політехніка», Довгорук Л.П, викладач КЗ «Новгород-Сіверський фаховий медичний коледж», Балюнова С.А., викладач КЗ «Чернігівський фаховий музичний коледж ім. Л.М. ревуцького».

Одноголосно прийнято схвалити методичні розробки викладача та рекомендувати їх до використання в закладах фахової передвищої освіти.

Змістовною та цікавою була доповідь-презентація Загорулько М.А., викладача КЗ «Чернігівський фаховий базовий медичний коледж» про компетентнісний підхід на заняттях з іноземної мови.

Відповідно до компетентнісного підходу, результатом навчання має стати сформованість предметних і ключових компетентностей, яких кожен потребує для особистої реалізації, розвитку, активної громадянської позиції, соціальної інклюзії та працевлаштування і які здатні забезпечити життєвий успіх молоді у суспільстві знань. Майже на кожному занятті з іноземної мови викладачі через зміст навчання, форми, види навчальної діяльності формують у студентів життєві компетентності, реалізують компетентнісний потенціал галузі «Іноземні мови».

На завершення зустрічі були підведені підсумки роботи методичного обєднання та обговорені напрями роботи на наступний навчальний рік.

Фотоальбом: Методичне об’єднання викладачів англійської мови

Смущенко І.А., методист Ради директорів

Категорія: новини | Переглядів: 242 | Додав: superio | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz