РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 16.04.2024, 19:57
Головна » 2020 » Листопад » 12 » Методичне об’єднання викладачів англійської мови.
15:07
Методичне об’єднання викладачів англійської мови.

11 листопада 2020 року на платформі Zoom проведено методичне об’єднання викладачів англійської мови. До участі в конференції долучилися 22 викладача із закладів фахової передвищої освіти області.

Від імені голови Ради директорів всіх присутніх привітала методист Ради директорів Смущенко Ірина, яка нагадала присутнім про необхідність реалізації безперервного професійного розвитку педагогічних працівників відповідно до державної політики у галузі освіти та забезпечення якості освіти.

Продовжила роботу засідання голова методичного об’єднання Євгенія Івашенцева, яка ознайомила з питаннями, винесеними на порядок денний.

Нещерет С.А., викладач КЗ «Ніжинський фаховий коледж культури і мистецтв імені Марії Заньковецької» виступила зі змістовною та цікавою доповіддю на тему: «Формування навичок критичного мислення на заняттях з англійської мови». Світлана Андріївна зупинилася на таких аспектах, як: стратегії розвитку критичного мислення, основні етапи техніки формування КМ та формування власного КМ.

Майбутнє – за поєднанням дистанційного та очного форматів. Змішане навчання є найкращою світовою практикою у найбільш інноваційних школах світу, адже воно дозволяє і розробляти індивідуальні навчальні траєкторії, і розвиватися у напрямку живого спілкування.

Наразі навчання в закладах області відбувається в змішаному або дистанційному режимі в залежності від зонування. Організувати якісне онлайн-навчання, заряджати мотивацією і бути готовим до технологічних проблем – це справді непросто. Тому, саме засідання методичних об’єднань дають можливість обмінятися досвідом, виявити й поширити найбільш ефективні форми та методи дистанційної роботи, надати поради та підтримати один одного в ситуації, що склалася.

Своїм досвідом роботи на платформі Moodle поділилися Гуз Юлія, викладач ВСП «Фаховий коледж транспорту та комп’ютерних технологій» НУ «Чернігівська політехніка» та Іванченко Ірина, викладач ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж».

Колеги також обговорили переваги та недоліки інших платформ та інструментів дистанційного навчання.

Фотоальбом: Методичне об’єднання викладачів англійської мови

Смущенко І.А., методист Ради директорів

Категорія: новини | Переглядів: 272 | Додав: superio | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz