РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 01:09
Головна » Архів матеріалів

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 28 березня 2017 року проведено засідання ОМО викладачів математики ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області. Учасників наради привітав та виступив голова Ради директорів Радченко В.М.

Викладач Прилуцького агротехнічного коледжу Заріпов А.Р. поділився досвідом використання тестового контролю знань на заняттях з математики. Викладач математики Ніжинського агротехнічного коледжу Демченко І.А. розповіла про використання інтерактивних методів викладання загальноосвітніх дисциплін на прикладі математики.

Методичні рекомендації щодо розробки занять з математики із застосуванням інформаційних комп’ютерних технологій презентувала Данилова М.В., викладач Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ, яка також обмінялася досвідом участі у Міжнародних математичних конкурсах для розвитку інтелектуальних здібностей студентів та підвищення мотивації до вивчення математики.

Керівник ОМО викладачів ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 761 | Додав: superio | Дата: 28.03.2017

На базі Коледжу економіки і технологій ЧНТУ 10 березня 2017 року проведено засідання ОМО викладачів фізики та астрономії ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області. Учасники наради підвели підсумки апробації у вищих навчальних закладах методичних розробок викладача Прилуцького агротехнічного коледжу Дронь В.В., які отримали схвальні відгуки та рекомендовані до використання у вищих навчальних закладах.

Про використання інтерактивних методів навчання при вивченні фізики та астрономії розповіла викладач Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка Ярова Л.В.

Показове бінарне заняття на тему: «Пружинний та математичний маятники. Коливальні явища в природі» провели викладачі Коледжу економіки і технологій ЧНТУ Савенко І.В. (фізика) та Алісеєнко А.І. (біологія)..

Присутні мали можливість ознайомитися з навчально-матеріальною базою коледжу.

Фотоальбом: ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 538 | Додав: superio | Дата: 10.03.2017

На базі Коледжу економіки і технологій ЧНТУ 10 березня 2017 року проведено засідання ОМО викладачів біології, географії та екології ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області. Учасники наради підвели підсумки апробації у вищих навчальних закладах області методичних розробок викладачів: Коленченко О.А., Литовченко О.В., Савченко О.В., Дєди В.М. Всі методичні розробки отримали схвальні відгуки та рекомендовані до використання у вищих навчальних закладах.

Показове бінарне заняття на тему: «Пружинний та математичний маятники. Коливальні явища в природі» провели викладачі Коледжу економіки і технологій ЧНТУ Савенко І.В. (фізика) та Алісеєнко А.І. (біологія).

Присутні мали можливість ознайомитися з навчально-матеріальною базою коледжу.

Фотоальбом: Засідання ОМО викладачів біології, географії та екології

Сарафанова Т.В ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 489 | Додав: superio | Дата: 10.03.2017

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 06 березня 2017 року проведено засідання ОМО викладачів загальнотехнічних та спеціальних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області. Учасники наради підвели підсумки апробації методичних розробок у вищих навчальних закладах області викладачів: Поцелуйко І.В, Косянчук І.В., Радченка О.А., Приходько С.П., Соломко Н.О, Олійника В.В., Ренської І.В. Всі методичні розробки отримали схвальні відгуки та рекомендовані до використання у вищих навчальних закладах.

Про технічну творчість студентів, як засіб мотивації до навчання розповіли викладачі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Ковальова Т.І. ТА Мазур А.Ф.

Досвідом проведення тижня ЦК, як однієї із форм роботи циклової комісії спеціальних дисциплін поділилися: Ковальова Т.І., Лісова М.А., Данилова В.А. (Коледж транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ) та Ренська І.В. (Чернігівський промислово-економічний коледж КНУТД).

... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 545 | Додав: superio | Дата: 08.03.2017

Згідно плану роботи 03 березня 2017 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ проведено ОМО викладачів української мови та літератури, світової літератури та обласний етап VІІ Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області. Учасників зібрання привітав голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області Радченко В.М.

Викладачі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Ющенко В.В. та Попружна О.В. провели показово-мистецький захід «Тарас Шевченко – провісник долі України».

Учасники наради підвели підсумки апробації методичних розробок викладача Ніжинського агротехнічного коледжу Кислої О.М. та рекомендували їх до використання у вищих навчальних закладах.

В рамках ОМО проведено обласний етап VІІ Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

За рішенням журі переможцями стали:

І міс ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 522 | Додав: superio | Дата: 06.03.2017

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 02 березня 2017 року проведено засідання ОМО викладачів іноземної мови та ІІІ обласну олімпіаду з англійської мови. Учасників привітав та виступив голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області Радченко В.М. Викладачі підвели підсумки апробації методичних розробок викладача Ніжинського агротехнічного коледжу Іванченко І.Г. та рекомендували їх до використання у вищих навчальних закладах. За результатами підсумків обласного конкурсу на кращу методичну розробку в номінації «Іноземна мова» учасники наради визначили переможців, а саме:

«Посібники з іноземної мови»:

І місце – Іванченко Ірина Григорівна (Ніжинський агротехнічний коледж);
І місце - Довгорук Лариса Петрівна (Новгород-Сіверське медичне училище);
ІІ місце – Помігуєва Лариса Петрівна та Мазепа Ірина Петрівна (Прилуцький гуманітарно-педагогічний коледж ім. І.Я.Франка);
ІІІ місце - Дро ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 708 | Додав: superio | Дата: 03.03.2017

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 24 лютого 2017 року проведено засідання ОМО викладачів історії та суспільних дисциплін.

Учасники наради підвели підсумки апробації методичних розробок викладача Коледжу економіки і технологій ЧНТУ Жосткої А.М. та рекомендували їх до використання у вищих навчальних закладах. Про використання методу проектів у викладанні історії та їх вплив на формування особистості студентів розповіла Кухаренко Г.М., викладач історії Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ, керівник ОМО. Викладач Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка Швед Н.І. поділилася досвідом роботи щодо створення музею коледжу.

Учасники наради підвели підсумки обласного конкурсу на кращу методичну розробку «Педагогічна знахідка» в номінації «Людина і світ» та визначили переможців:
І місце – Половець Валерій Іванович, викладач Новгород-Сіверського медичного училища;
ІІ ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 480 | Додав: superio | Дата: 27.02.2017

На базі Ніжинського агротехнічного коледжу 23 грудня 2016 року проведено засідання Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області. Голова Ради директорів Радченко В.М. відкрив нараду та виступив з інформацією про розгляд в комітеті освіти і науки Верховної Ради України питання щодо подальшого розвитку навчальних закладів з підготовки молодших спеціалістів

Про концептуальні засади розвитку аграрної освіти Чернігівщини розповів Лукач В.С., директор ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут». Проблеми та шляхи забезпечення ефективної практичної складової підготовки фахівців висвітлила Литовченко О.В., директор ВН НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж».

Про системне перетворення бібліотеки вищого навчального закладу в сучасний інформаційний центр розповіла Ющенко Л.О., керівник ОМО бібліотекарів ВНЗ І-ІІ р.а.

Присутні ознайомилися з матеріально-технічною базою ВП НУБіП «Ніжинський агротехнічний коледж» т ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 623 | Додав: superio | Дата: 26.12.2016

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 08 грудня 2016 року проведено обласний етап VІІ Міжнародного мовно- літературного конкурсу студентської молоді імені Тараса Шевченка та ХVІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед студентів-переможців І етапу ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області. Учасників конкурсів та викладачів привітала Тяпка О.О., провідний спеціаліст відділу вищих навчальних закладів, науки та кадрової роботи управління освіти і науки Чернігівської ОДА. З вітальним словом виступив голова Ради директорів Радченко В.М. Після виступу бандуристок із Чернігівського музичного училища учасники приступили до виконання конкурсних завдань.

На підставі рішення журі переможцями обласного етапу стали:

VІІ Міжнародного мовно - літературного конкурсу студентської молоді імені Тараса Шевченка

(негуманітарний профіль навчання):

І місце - Смаглюк Аліна, студентка Сосницького сільсь ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 749 | Додав: superio | Дата: 09.12.2016

На базі Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД 24 листопада 2016 року відбулося засідання обласного методичного об’єднання методистів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Присутніх привітав директор Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД Гайдей О.О.

Методист Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Сарафанова Т.В. розповіла про організацію освітнього процесу у вищих навчальних закладах області у 2016-2017 н.р.

Керівник ОМО Рославець Л.М. ознайомила колег з планом роботи та провела анкетування.

Про роль самоосвіти у вдосконаленні педагогічної майстерності розповіла Трофимішина Т.М., методист Чернігівського базового медичного коледжу.

Завідувач навчально-методичним кабінетом Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка Юрченко Н.М. поділилася досвідом роботи щодо посилення мотивації до навчання шляхом використання інноваційних технологій на заняттях з предметів та дисциплін.

Фотоальбом: ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 532 | Додав: superio | Дата: 25.11.2016

« 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 34 35 »
Створити безкоштовний сайт на uCoz