РАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Меню сайту


Категорії розділу
новини [335]
новини ради директорів
об'яви [7]
об'яви ради директорів


Форма входу


Пошук


Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Архів записів


Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 13:16
Головна » Архів матеріалів

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 12 жовтня 2017 року проведено ОМО бібліотекарів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області. Фахівці обговорювали питання «Майбутнє бібліотек – система УДК: проблеми переходу».

Завідувач інформаційно-бібліографічним відділом наукової бібліотеки ЧНТУ Савенко А.А. виступила з темою «Універсальна десяткова класифікація: методика індексування документів».

Завідувач відділом комплектування наукової бібліотеки ЧНТУ Ахтирська А.А. поділилася досвідом переходу на систему УДК.

В роботі ОМО взяла участь директор наукової бібліотеки ЧНТУ Мороз Н.В., яка виступила та дала відповіді на питання колег.

Керівник ОМО Ющенко Л.О. організувала неформальне спілкування щодо перспектив переходу бібліотек ВНЗ І-ІІ р.а. на УДК.

Фотоальбом: Засідання обласного методичного об'єдна ... Читати далі »

Переглядів: 373 | Додав: superio | Дата: 12.10.2017

На базі ВП НУБП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової» 23 червня 2017 року проведено засідання Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

З доповіддю «Консолідація зусиль педагогічних колективів, роботодавців та громадськості для конструктивного діалогу та співпраці з органами державної влади з метою збереження та подальшого розвитку вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації» виступив голова Ради директорів Радченко В.М.

Заступник директора з навчальної роботи ВП НУБП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової» Петренко Ю.В. розповіла про концепцію реалізації державної політики у сфері реформування підготовки за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого спеціаліста.

З презентацією про готовність педколективу до співпраці з органами студентського самоврядування виступила Шаповал Н.О., заступник директора з виховної роботи ВП НУБП України ВП НУБП Украї ... Читати далі »

Переглядів: 832 | Додав: superio | Дата: 27.06.2017

На базі Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД 16 травня 2017 року проведено засідання обласного методичного об’єднання методистів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Присутніх привітав та виступив директор коледжу Гайдей О.О.

Викладач коледжу Таішева М.М. провела майстер-клас по виготовленню квітів-оберегів.

Про взаємовідвідування занять та методику їх аналізу розповіла Рославець Л.М., методист Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД, керівник ОМО.

Методист Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області Сарафанова Т.В. підвела підсумки проведення обласних конкурсів у 2016-2017 н.р.

Фотоальбом: Засідання заступників директорів з виховної роботи та методистів

Сарафанова Т.В., методист Ради директорів

Категорія: новини | Переглядів: 601 | Додав: superio | Дата: 18.05.2017

На базі Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД 16 травня 2017 року проведено засідання обласної секції заступників директорів з виховної роботи ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області.

Присутніх привітав та виступив директор коледжу Гайдей О.О.

Керівник обласної секції заступників директорів з виховної роботи Харченко С.А. розповіла про проблеми морально- правового виховання студентської молоді. Про інноваційні технології, які сприяють підвищенню рівня проведення та результативності виховних заходів, проінформувала Дмитрук В.А., заступник директора з виховної роботи Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД. Члени обласної секції заступників директорів ВНЗ І-ІІ р.а. підвели підсумки обласного конкурсу на кращу методичну розробку «Педагогічна знахідка» в номінації «Виховна робота» та визначили переможців. Переможцями стали:

І місце – Суддя Зоя Олександрівна та Пастушенко Наталія Борисівна, викладачі Прилуцьког ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 732 | Додав: superio | Дата: 18.05.2017

Одинадцятого травня 2017 року на базі Коледжу економіки і технологій ЧНТУ проведено засідання обласної секції заступників директорів з навчальної роботи ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області. Голова Ради директорів Радченко В.М. привітав присутніх та розповів про стан та перспективи розвитку ВНЗ І-ІІ р.а.

Керівник обласної секції заступників директорів з навчальної роботи Ілляшенко Л.О. проінформувала колег про нові законодавчі акти МОН України, що регламентують діяльність коледжів та технікумів.

Заступник директора з навчальної роботи Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Ревко Л.М. поділилася досвідом спрямування навчальної діяльності коледжу на формування у майбутніх фахівців високого професіоналізму та майстерності.

Методист Ради директорів Сарафанова Т.В. розповіла про виконання плану роботи Ради за 2016-2017 навчальний рік.

Випускник Коледжу економіки і технологій ЧНТУ Лапуцький А.М., шеф-кухар ресторану «Авеню 33», ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 624 | Додав: superio | Дата: 12.05.2017

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 05 травня 2017 року проведено ОМО бібліотекарів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області. Присутніх привітав та виступив голова Ради директорів Радченко В.М.

Завідувач бібліотекою Ніжинського училища культури і мистецтв ім. М.Заньковецької Довбенко Л.М. розповіла про сторінку бібліотеки на сайті ВНЗ І-ІІ р.а. Бібліотекар Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О.Майнової Матвеєва Н.О. виступила з темою «Соціальні мережі як засіб комунікації бібліотеки з користувачами».

Про електронне портфоліо бібліотекаря ВНЗ розповіла Щербина Л.М., завідувач бібліотекою Козелецького технікуму ветеринарної медицини.

Керівник ОМО, викладач-методист бібліотечних справ Ніжинського училища культури і мистецтв ім. М.Заньковецької Ющенко Л.О., підвела підсумки роботи за 2016-2017 н.р., звернула увагу колег на виконання Постанови Кабінету міністрів України від 22.03. 2017 р. № 177 «Про припинен ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 603 | Додав: superio | Дата: 04.05.2017

На базі Коледжу економіки і технологій ЧНТУ 27 квітня 2017 року проведено VІ обласний огляд-конкурс студентської творчості «Студентська весна 2017».

З вітальним словом виступив голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області Радченко В.М.

В конкурсі взяли участь творчі студентські колективи та окремі виконавці 14 вищих навчальних закладів І-ІІ р.а. області.

Компетентне журі, яке складалося із викладачів Ніжинського училища культури і мистецтв ім. М.Заньковецької та Чернігівського музичного училища ім. Л.Ревуцького, відмітило ріст професійної майстерності та сценічної культури учасників.

За рішенням журі переможцями стали:

в номінації «Вокальне мистецтво»

/ Жіночий естрадний спів/:

І місце – Гладка Вікторія, студентка Прилуцького медичного училища;
- Тарабарова Лариса, студентка Новгород-Сіверського медичного училища;
- Б ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 750 | Додав: superio | Дата: 28.04.2017

На базі Коледжу економіки і технологій ЧНТУ 25 квітня 2017 року проведено засідання ОМО завідувачів відділень ВНЗ І-ІІ р.а. області.

Присутніх привітав і виступив голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області Радченко В.М.

Директор обласного центру практичної психології і соціальної роботи Чала Т.І. провела бесіду з морально-правового виховання молоді.

Завідувач відділення Остерського коледжу будівництва та дизайну Коваль О.П. поділилася з колегами досвідом з питання організації внутрішнього контролю за освітнім процесом у ВНЗ І-ІІ р.а.

Керівник ОМО, завідувач відділення Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Подтергер О.М. підвів підсумки роботи за 2016-2017 н.р. та провів анкетування щодо планування роботи на наступний навчальний рік.

Члени ОМО завідувачів відділень ознайомилися з навчально-матеріальною базою Коледжу економіки і технологій ЧНТУ.

Фотоальбом: ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 614 | Додав: superio | Дата: 26.04.2017

Відповідно до плану роботи Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області 31 березня 2017 року відбулося засідання Ради на базі Чернігівського базового медичного коледжу.

Голова Ради директорів Радченко В.М. відкрив нараду та виступив з доповіддю «Коледжі: сьогодення і майбутнє».

Директор Чернігівського базового медичного коледжу Самойленко М.М. презентував навчальний заклад. Заступник директора з навчально-виробничої роботи базового медичного коледжу Рибальченко В.О. розповіла присутнім про шляхи підвищення якості практичної підготовки студентів ВНЗ І-ІІ р.а.

Про підсумки проведення обласних етапів Всеукраїнських олімпіад та підготовку до обласного конкурсу студентської творчості «Студентська весна 2017» повідомив Радченко В.М., голова Ради директорів.

В нараді взяла участь та виступила Давидова Т.М., провідний спеціаліст відділу вищих навчальних закладів, науки та кадрової роботи управління освіти Чернігівської ОДА.

... Читати далі »
Категорія: новини | Переглядів: 700 | Додав: superio | Дата: 04.04.2017

На базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ 30 березня 2017 року проведено засідання ОМО викладачів інформатики та програмування ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області. Учасників наради привітав та виступив голова Ради директорів Радченко В.М.

З доповіддю «Інформаційно-аналітичні системи: інформативні компетентності викладачів інформатики» виступив Покришень Д.А., кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри інформатики та ІКТ в освіті ЧОІППО ім. К.Д.Ушинського.

Практичний психолог Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Лук’яненко Л.М. провела з учасниками наради психологічний практикум «Вплив інформаційних технологій на психічну сферу студентів».

Члени ОМО підвели підсумки обласного конкурсу на кращу методичну розробку серед викладачів ВНЗ І-ІІ р.а. області «Педагогічна знахідка» в номінації «Інформатика та програмування» та визначили переможців: І місце &ndash ... Читати далі »

Категорія: новини | Переглядів: 757 | Додав: superio | Дата: 30.03.2017

« 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 34 35 »
Створити безкоштовний сайт на uCoz